3,6
Quantum of Solace hakkında görüşlerin ?
29 Aralık 2008 tarihinde eklendi
yazıklar olsun marc foster.casino royale gibi enfes bir filmden sonra cok ısındıgım bu bond serisine yine soguttun beni.aksiyon sahneleri kötü,konu kötü ben daniel hariç oyuncuları da begenmedim 5/10
10 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Bu Bond karakteri şu ana kadar izlediğim en kötü Bond karakterlerinden biri. Bana göre Daniel Craig hiç Bond tiplemisi mizacını uymuyor bundan sonra da uymayacak gibi gözüküyor bir an önce farklı bir aktörle ya da en azından Pierce Brosnan tekrar devam etmeliler. Filme gelince şu ana kadar izlediğim en kötü en vasat Bond serilerinden biriydi ben Casino Royalee kötü diyordum Quantum of Solace onu bile geçti.
1 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Daniel Craigin ''cool'' Bond yorumu disinda (eski ''karikatür'' Bond tiplemelerini sevmeyen birisi olarak) genel olarak ortaya çikan film basarili degil ne yazik ki. Bunun da en büyük iki nedeni duyarli konusuna ragmen (su sorunu) senaryonun bombos olusu ve de karakterlerin çok zayif islenmis olmasi (karakterlerin hiç birinin gerçekligine inanabilmek mümkün olamiyor). Sonuç olarak ''soundtrack müzigi,Daniel Craig'in orijinal Bond yorumu,fetis mekan seçimleri'' disinda beklentilerin altinda kalan bir film ne yazik ki.
10 Kasım 2008 tarihinde eklendi
james bond sevenler kaçırmasın yani ben arkadaş zoruyla gittim pek tarzım filmler değil böyle filmler ama yinede güzel geldi bana izleyin bence...
9 Kasım 2008 tarihinde eklendi
007- James Bondun görev, Rusyanın uluslararası telefon kodu.
3 Kasım 2008 tarihinde eklendi
marc foster ii bi yönetmen ama aksiyonla dramatik yönü birleştirmede nasıl bi ustalık sergiycek merak ediyorum..........
27 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
yaşlı kadın bona aynen şöyle diyordu
"sana dayanamıyorlar ve hepsi cazibene kapılıyor... "

filmin asıl nedenini anladınız mı?
14 Kasım 2008 tarihinde eklendi
bence aksiyon filmlerini aksiyonu çekmekte başarılı olan yönetmenler çekmeli.marc foster bu james bondun yönetmeni daha önce aksiyon türüne pek girmemiş bir yönetmen.ve başaramamış bence
3 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Normalde james bond filmleri kötü olsa bile iyi yanlarını yazmaya özen gösterirdim ama bu filmde hiç bir şey yapamıyorum çünkü artı yönüyle yazılabilecek hiç bir şey yok.
19 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Filmde para sorun değil, uçmak sorun değil, yıkıp geçmek sorun değil, araba motor yani herşey domina taşlarının sıra sıra dizilişi ile yıkılması gibi hazırlanmış basit bir süpermen filmi. 18+ için pek sıkıcı ama aşağısı için fantastik ve eğlenceli.
21 Kasım 2008 tarihinde eklendi
qazino royal cidden güzel bir filmdi, yeni bond filmine giderken de burdaki yorumlardan çok iyi bir filmle karşılaşmayacağımı biliyordum ki gerçekten öyle oldu. bol bol aksiyon var ama ne için yapılıyor anlaşılmıyor sadece uçuyorlar resmen ölümsüz gibi olmuş james bond, biraz fazla abartılmış birde konu çok iç açıcı değildi dağınık bir film gibi geldi bana ama kötü bir filmde diyemeyiz, zaman geçirmek isteyenler gitsin vasatın biraz üstünde bir film.
7 Nisan 2009 tarihinde eklendi
bir öncesine göre bekleneni vermiyor..çoğu yönden zayıf kalıyor..ama yinede izlenir..
21 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Birincisinin (Casino Royale nin) eline su bile dökemez ya. Konu yok,ordan oraya atlıyor konu. Kendimiz çözüyoruz olayları. Bulmaca gibi.Biri oraya gidiyor,öteki başka bir yöne gidiyor,atlıyorlar zıplıyorlar, öldürüyorlar.Kim kimi niçin öldürüyor kardeşim? Ne eksik bir senaryodur bu böle yahu. Allahtan salak değilzi ki anladık konuyu.Aksiyon sahneleri yine birincise su dökemez. Büyük hayal kırıklığına uğradım.Üçüncüsüne bakalım seneye nasıl olacak.
8 Kasım 2008 tarihinde eklendi
fragmanindan buyulenerek gittim filme, guzel ama casino royale kadar degil..en fazla 7/10.
25 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bond filmleri içinde izlediğim en kötü bond filmiydi yönetmen seçimi ve senaryo çok yanlıştı zaten casıno royalın devam filmi olmasından çok şey kaybetti çünkü önceki bond filmleri asla devam filmi niteliğinde olmuyordu bondun çok farklı bir imajı vardı önceki bondlar uyarlama olarak benzerlikler taşıyordu danıel craig ise bondu başka karaktere taşıdı ama bence yanlış oldu bondu duygusuz bi terminatore asi bir tetikçiye çevirdi [filmin sonunda m le konuşurken bonda dikkatli bakın]bazende kendimi bondu değilde taşıyıcı filminde jason stathamı izliyor sandım.diğer tetikçi filmlerine benzemeye başladı bond filmleride konu olarakta gerçekten çok iyi izlememe rağmen ne olduğunu anlayamadım ve hiçbir sonuca bağlanmadı 3.filmide quantum of solacenın devamı yaparlarsa ve konuyu yeni filmle bağlamayı düşünüyorlarsa son bond danıel craig ve son filmde bundan sonraki bond filmi olur.acilen sağlam senaryo ve sağlam yönetmene ihtiyaçları var bu serinin sonuda diğer seriler gibi üzücü kötü bir son olmamalı