bond kızını nası beğenmezsiniz anlamıyorum.geçen filmdeki eva greenden milyonlarca kat daha güzel.film de bence çok başarılı.şimdi şöyle bi olay var ama.çok güzel bi film olmasına rağmen klasik bond filmi tarzından uzaklaşmışlar iyice.bond filmi değil de başka bi film gibi izlerseniz beğenirsiniz. James bond rolünde daniel craig bond kızı rolünde olga kurylenko süper olmuş biraz daha bond konseptine sadık kalınsaydı klasikler arasına girebilirdi.ama filmleri bu şekilde çekmeye devam ederlerse daniel craig ilerde james bond olarak değil sıradan bi aksiyon oyuncusu olarak hatırlanacak ve timothy daltondan bi farkı kalmayacak
bu yeni bonda aışmak lazım diye düşünüyorum 1. filmde filmin deneryosu belli değildi ama bir seneryo vardı bu yönetmenin yorumu ben yeni james bondu eskisine nazaran daha başarılı buluyorum daha insani pierce brosnan çok abartıydı gerçekten hatta bazı sahnelerde malkoçoğlunu flaan aratmıyordu.
Bence Casino Royale bugüne dek yapılmış en güzel Bond filmiydi. Majestelerinin demir ajanının da kanayabildiğini, ağlayabildiğini, bir robot değilde insan olduğunu çok iyi biçimde göstermişler. Daniel Craigin izlediğim en iyi performansı ayrıca. Quantum of Solaceın da gerçekçi aksiyon ve duygusal bakımdan Casino Royaleden aşağı kalacağını hiç sanmıyorum
hayatım da gördüüm en ii filerden biri hiç abartmıyorum bi film bu kadarmı harika yapılır cosino royolenin üstünde film bence daniel carig tam oscarlık bi perfonmans sergilemiş casino royole içnde aynı şeyi söylüyorum oscarlık bi film oscarlık bi oyunculuk ki zaten quantum of soloce den sonra bi bond filmi daha geliyor öncekilerinden cok farklı olan ve yenilikçiliğini dünya çapında gösteserilen bond filmi artık bir marka sayılır.kült film özelliği taşıyor...
kalite kokan bir film çok emek verildiği şüphe götürmez.bence 007 serisi son 2 filmle kurtarmıştır.devamı bekliyenlere 2010 a kadar kadar sabretmelerini söylemeden geçemiyeceğim..