Quantum of Solace
    3,6
    Quantum of Solace hakkında görüşlerin ?

KaliteTAKİP
    KaliteTAKİP

25 Eylül 2011 tarihinde eklendi
    standart 007 ama Daniel Craig bu adamla daha farklı keyif alıyorsunuz oyunculuk ve görsel şölenle izlenebilir tavsiye ederim
    The-Erinch
    The-Erinch

2 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
    Zaten bakıldığı zaman herkesin mükemmel diyeceği filmi kimse yapamaz,her zaman bir kulp takılır herneyse aksiyonu yüksek,hızlı seyreden,başarılı bir film...Yadırganan yeni bond Daniel pek hoşnut edememiş izleyiciyi onu anladım yorumlardan...Walla bir filmin 50 tane serisi olursa malesef ki aynı tadı yakalamak zor olcakdır.
    volkanick
    volkanick

15 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    Çocukken çok sevdiğim gençlik dönemlerinde hazzetmediğim bu günlerde ise fazla önemsemediğim J.Bond un yeni macerası bir durulup bir dalgalanan deniz misali,hareketli..Bir önceki filmdeki gibi şaşırtıcı dönüşlere sahip bir senaryosu yok ama takındığı çevreci tavır hoşuma gitti.. Korku filmi izlerken önce kim ölecek diye bahse tutuşan sinemasever kitle Bond flmlerinde de Bond önce hangi kızla bulutların üzerinde bir gezintiye çıkacak(!!)diye iddialaşır.Bu filmde beni şaşırtan tek nokta orası oldu..Ve de filmin ana fikri-bence-;Lütfen Dünyayı koruyalım ve kaynaklarımızı doğru kullanalım.Belki susuz kalınca motor yağıda içebilirsiniz ama bu sizin ölümünüze neden olur.Mide kanamasından değilse kafanızın arkasına sıkılan iki kurşunla hemde..
    korcane
    korcane

8 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    007 nin bu filmi bence harika olumsuz hiçbir eleştiriyi haketmiyor tam tarsine cok sıkı bir aksiyonla dolu 007 filmi olmuş 'daniel craig' muhteşem oynuyor- cok hareketli çok ii rol yapıyor-kesinlikle bond rolunu hakediyor.casino royale in kaldığı yerden baslaması harika-heleki super bir araba sahnesi ile dolu bir açılış nefes kesiyor.kamera cok ii kullanılmış son 2 bond da aksiyon sahnelerini daha sert gosterıp ızleyiciyi içine alıyor.10/9
    JeanClaudeVanDamme
    JeanClaudeVanDamme

28 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    Bir Bond filmi hep belli bir ortalamanın üzerinde olur.Yani kötü bir Bond filmi bile olsa izlediğimiz,genel olarak vasat bir filmdir.Quantum of Solace ın işi Casino Royale de seriye getirilen mükemmel yenilik nedeniyle daha zordu bence.Çünkü bir seriyi baştan yaratmak bunu aynı şekilde devam ettirmek kadar zor değildir.Ama Casino Royale i aşamasa da (bu bölüm için ihtimaller dahilinde bile değildi bence) Marc Forster ın işin altından kalktığını söyleyebiliriz.İnsancıl Bond bu sefer bir yandan intikam peşinde koşarken bir yandan da duygusal gel-gitler yaşıyor.Daniel Craig de yine çok iyi.
    beck31
    beck31

7 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    Her açıdan zevkle izleden yeni Bond filmi.Kim ne derse desin Daniel Craig işini iyi yapıyor ve yakışıyor karaktere.Aksiyonlu sahneler, harika kurgu ve miktarı oldukça yüksek bütçesiyle iş yapacak bir film gibi.Ben beğendim.8/10
    jordan85
    jordan85

1 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    Fragmanı müthiş olmuş.Merakla bekliyorum...
    Ismail S
    Ismail S

8 Mayıs 2017 tarihinde eklendi
    Film harika bir kovalamaca sahnesiyle başlıyor...otobanda hız sınırları aşılıyor, çatışmalar yaşanıyor...ama kahranımız Bond, sağ salim kurtulmayı başarıyor...filmin geneline bakarsak hem karada, hem denizde, hem de havada James Bond kovalamacalar yaşıyor, peşlerine birileri düşüyor..kendini tehlikeye atıyor...kendini işine adıyor...buna sebep, sevdiği kadın olan wesper in kendisine ihanet ettiğini düşünmesi...bu durum kendiyle çelişmesine yol açıyor...filmin son anlarına kadar Bond kendine işkence ediyor...önüne geleni öldürmekten çekinmiyor...son görevinde de özüne dönüyor zaten...filmden etkilendim ben...duygusal yoğunluğu az...ama beklentim de o yönde değildi...ben aradığımı buldum filmde...(9.5/10)
    HAMLET1980
    HAMLET1980

12 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    tüm bond filmlerinin içinde bence en iyi ikisi daniel craig mükemmel uymuş adam tam bir karizma
    batxxx
    batxxx

17 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    reklamı çok iyi yapılmış bir film olduğu kesin...filmi değerlendirmek gerekirse vasat bir film olmadığı kesin...aksiyonu iyi kotarılmış akıcı bir film....bence filmin eksikleri senaryosunun zayıf olması ve yönetmen....ama aksiyon severler için gidilebilecek bir fil....eğlenceli...
    fgk1980
    fgk1980

12 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    Casino royal den sonra bi de hala Daniel Craigi James Bond karakterine oturtamadigim icin filme gitmeden once suphelerim vardi ama filmi izledikce ozellikle de son zamanlarda ki vasati asamayan filmleri gordukten sonra begenim artti. Casino royalin karmasik yapisina oranla daha sirali ve anlasilir bir senaryoya sahipti. Ama ne olursa olsun klasik bir Bond filmi konu belli senaryo az cok belli ve sonu belli. Seyir zevki acisindan ve surukleyici olma ozelligi ile izlenebilir bi film vakat daha gitmemisler icin kucuk bi tavsiye ; Casino Royali izlemeden bunu izlemek sadece size bi aksiyon filmi havasi verir o yuzden gitmeden ilkini de izlemelisiniz.
    tornadoo87
    tornadoo87

19 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    son iki bond filminde yapılan değişiklik beni gerçekten çok mutlu ediyor.artık james bond daha bir insan.silah kalemler,uçan arabalar...bunları geride bırakıp Bondu sadece bir masal kahramanı olmaktan kurtaranlara ve Bond bile olsa onunda insan olduğunu sonunda kavrayıp aktaranlara teşekkür ediyorum. 10/8
    harerd9
    harerd9

9 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    Tüm dünyada kabul edildiği üzere James Bond serisi artık bir endüstri,hem de herşeyiyle.Fakat kabul etmeliyimki film ve prodüksiyon bunun hakkını son derece vermiş.Aksiyon sahneleri yine harikaydı,nefesinizi tutup izleyeceksiniz.Bu filmde dikkatleri çekecek tek fark James Bondun her filmde bir kaç güzel kadınla yaşadığı ateşli sahnelerin bu filmde olmaması.
    bluebest2004
    bluebest2004

9 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    Arkadaşlar film müthiş bir aksiyon sahnesi ile başlıyor ki zaten film aksiyondan geçilmiyor. Casino Royal filminin devamı niteliğinde olması yüzünden olsa gerek Bonda yeni teknolojik aletler verilmedi, filmde de beni üzen tek şey buydu. Ama kesinlikle tavsiye ederim.
    yunus-khrmn1987
    yunus-khrmn1987

8 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    evet bı oncekı fılmı kadar gusell deıl ama yınede bu fılm kıtlıgında ıslenebılıcek een ıyı fılm :D