Her açıdan zevkle izleden yeni Bond filmi.Kim ne derse desin Daniel Craig işini iyi yapıyor ve yakışıyor karaktere.Aksiyonlu sahneler, harika kurgu ve miktarı oldukça yüksek bütçesiyle iş yapacak bir film gibi.Ben beğendim.8/10
Flim araba takip sahnesiyle baslior daha sinemada yerlesmeye calisirken bir anda koltuga kilitleniorsunuz. Aksiyonu yuksek bir flim olmus gercekten bazi yerlerin hakkini vermek gerekior. 10/7.5
arkadaslar yönetmenimiz bondu en bastan yarattı diger serilerinden daha gercekci we bn bu james bonda hayranım we bu filminde cok ii olucagını umuyorum
Daniel Craig konusunda çok büyük endişeler vardı ancak Casino Royal de bence kendini en iyi biçimde ispatladı.Bu filmin ise ondan daha iyi olacağını tahmin ediyorum ve izlemek için sabırsızlanıyorum...
casino royale harika bir filmdi eminim bu da en az onun kadar başarılı olacaktır...izlemek için sabırsızlanıyorum..herkese de tavsiye ediyorum..şimdiden iyi seyirler:)))