Quantum of Solace
    3,6
    Quantum of Solace hakkında görüşlerin ?

pulp-fiction
    pulp-fiction

19 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    Filmde para sorun değil, uçmak sorun değil, yıkıp geçmek sorun değil, araba motor yani herşey domina taşlarının sıra sıra dizilişi ile yıkılması gibi hazırlanmış basit bir süpermen filmi. 18+ için pek sıkıcı ama aşağısı için fantastik ve eğlenceli.
    gorkemken
    gorkemken

17 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    casino royali aşamamış bir bond filmi beklentileri karşılamıyor.
    rockhacker-2
    rockhacker-2

17 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    super bı fılmdı.sınemada seyrederken cıktıgımda elımde tırnak kalmamıstı:)))
    volkanick
    volkanick

15 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    Çocukken çok sevdiğim gençlik dönemlerinde hazzetmediğim bu günlerde ise fazla önemsemediğim J.Bond un yeni macerası bir durulup bir dalgalanan deniz misali,hareketli..Bir önceki filmdeki gibi şaşırtıcı dönüşlere sahip bir senaryosu yok ama takındığı çevreci tavır hoşuma gitti.. Korku filmi izlerken önce kim ölecek diye bahse tutuşan sinemasever kitle Bond flmlerinde de Bond önce hangi kızla bulutların üzerinde bir gezintiye çıkacak(!!)diye iddialaşır.Bu filmde beni şaşırtan tek nokta orası oldu..Ve de filmin ana fikri-bence-;Lütfen Dünyayı koruyalım ve kaynaklarımızı doğru kullanalım.Belki susuz kalınca motor yağıda içebilirsiniz ama bu sizin ölümünüze neden olur.Mide kanamasından değilse kafanızın arkasına sıkılan iki kurşunla hemde..
    Gülden D
    Gülden D

13 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    casino royal deki yeni oo7 harikalar yaratırken bu film tam bir hayalkırıklığıydı ne yazıkki:(
    gskaltay
    gskaltay

13 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    aksiyonun altında ezilmiş bir senaryo olmasına rağmen izlenebilir bir film fakat casino royal den sonra daha iyi olmasını beklerdim...
    belkoop
    belkoop

13 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    quantum of solaca film gayet akıcı ve aksiyon dolu ama sanki biraz hızlı bitiyor gibi geldi bana filmi izlemeye oturuyorsunuz ve biraz sonrada kalkıyorsunuz belki bunun nedeni akıcı olmasından dolayıdır severek sıkılmadan izliyeceğiniz bir bond serisi daha hadi ne duruyorsunuz.. 8/10
    ercan-akbay
    ercan-akbay

12 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    Seyrettiğim en kötü Bond filmi..senaryo kopuk kopuk..sıkıcı..aksiyon sahneleride saçmalık ve yapaylık içeriyor...eh bu kadar çok salona bu kadar çok film yetiştirilirse böyle olur bu işler...
    futbol-sever05
    futbol-sever05

11 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    Sırf şu Daniel Craig denen ilginç tip yüzünden gitmeyeceğim bu filme;İ izlemeyi de düşünmüyorum. James Bond dediğin adam esmer olur, yakışıklı olur. Önüm arkam sağım solum kas diye dolaşan bir heriften olsa olsa Amerikan Güreşçisi olur.
    alvares-2
    alvares-2

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    bondun tek eksiği göğsündeki j harfi ve bir pelerin. başka da bir şey demiyorum. aksiyon, macera on numara ama biraz da gerçeklik olsaydı keşke.
    Serrcan
    Serrcan

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    Bence bu film casıno royalle yeni çekilecek film arasında bağlantı kurmak,akıllarda biraz daha soru işareti dolayısıyla merak uyandırmak için yapılmışa benziyor aksiyon olarak pek zayıf sayılmaz ama senaryo ve karakter tanıtımı açısından bencede biraz noksan.Serinin hepsini izledim devamınıda izliycem diyorsanız bunuda izleyin bi dahaki filme hazırlıklı olun :)10/7
    hunkleary
    hunkleary

9 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    Zaman harcamam gereken bir zamanda gittim filme ama hakkatende tadım kaçtı diyebilirim, en azından biraz daha action bekliyordum fakat çok monoton ve tahmin edilebilir bir seneryo ile devam eden 007 bende beklenenin çok altında bir iz bıraktı. Yinede büyük beklenti ve heyecan yaşamayı beklemeden izlemeyi hedeflerseniz belki beklentileriniz karşılar..
    muzur6
    muzur6

5 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    bence yorumlarda yazan kadar kötü bir film değil ama eski bond filmlerinin kaliteside yok doğrusu aslından genelde bond filminde görmeye alıştığımız araba sahneleri görevde kullanılan teknolojik mazemeler ve bond un bond kızları ile yaşadıkları bunların hiç biri yoktu sadece film başından biraz araba sahnesi birazda cep telefonunda olan teknoloji o kadar ve genelde bond filmlerinde görmeye alıştığımız karmaşık ve filmin sonuna kadar ortaya çıkmayan kötü adamın ne istediği olayı bu filme yok herşey çok tek düze olmuş en kötü bond filmi değil belki ama gerçekten beklenenin çok altından bir film olmuş.umarım bundan sonraki daha güzel olur büyük bir sabırla 3-4 sene bekledikten sonra böğle bir filme karşılaşmak benim fibi bir bond fanatiğini doğrusu hayal kırıklığını uğratıyor.Ama izlenmiycek kadar kötü bir film olduğunu düşünmüyorum...
    zaferrali
    zaferrali

3 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    Film çok güzel herkes olumsuz not yazmışlar ama bond konsepti dediğin arkadaş dediklerinin bir çoğu son zamanlardaki bond filmlerinde yok bunun sebebi gelişen teknolojiyle haberleştiğini gösteriyolar. ayrıca film bu zamana kadar bond filmlerdinden en çok ülke de çekim yapılmış olanı.Filmde imkansız olabilecek durumlarda bile bond un hayatta kalmasıda o da filme ayrı bi izlenirlik katıyo,daniel craigte tam bi karizma bu karakteri iyi yaşatıyo.Neyse 2 film daha yapacak ilerde bekliyelim görelim
    kayitkayit79
    kayitkayit79

3 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    Bana göre beş para etmez sıradan bir film msenol isimli arkadaşa tamamen katılıyorum.Bond filmlerinin eski tadı kesinlikle yok.Filmi dün izledim ama ne izledim anlat deseler kesinlikle anlatamam konuyu çözemedim.Boş vakitte çoook canınız sıkılırsa ve merak ederseniz izlenecek bir film bence.