arkadaslar yönetmenimiz bondu en bastan yarattı diger serilerinden daha gercekci we bn bu james bonda hayranım we bu filminde cok ii olucagını umuyorum
Bence Casino Royale bugüne dek yapılmış en güzel Bond filmiydi. Majestelerinin demir ajanının da kanayabildiğini, ağlayabildiğini, bir robot değilde insan olduğunu çok iyi biçimde göstermişler. Daniel Craigin izlediğim en iyi performansı ayrıca. Quantum of Solaceın da gerçekçi aksiyon ve duygusal bakımdan Casino Royaleden aşağı kalacağını hiç sanmıyorum
Daniel Craig konusunda çok büyük endişeler vardı ancak Casino Royal de bence kendini en iyi biçimde ispatladı.Bu filmin ise ondan daha iyi olacağını tahmin ediyorum ve izlemek için sabırsızlanıyorum...
casino royale harika bir filmdi eminim bu da en az onun kadar başarılı olacaktır...izlemek için sabırsızlanıyorum..herkese de tavsiye ediyorum..şimdiden iyi seyirler:)))