Film harika bir kovalamaca sahnesiyle başlıyor...otobanda hız sınırları aşılıyor, çatışmalar yaşanıyor...ama kahranımız Bond, sağ salim kurtulmayı başarıyor...filmin geneline bakarsak hem karada, hem denizde, hem de havada James Bond kovalamacalar yaşıyor, peşlerine birileri düşüyor..kendini tehlikeye atıyor...kendini işine adıyor...buna sebep, sevdiği kadın olan wesper in kendisine ihanet ettiğini düşünmesi...bu durum kendiyle çelişmesine yol açıyor...filmin son anlarına kadar Bond kendine işkence ediyor...önüne geleni öldürmekten çekinmiyor...son görevinde de özüne dönüyor zaten...filmden etkilendim ben...duygusal yoğunluğu az...ama beklentim de o yönde değildi...ben aradığımı buldum filmde...(9.5/10)
Bence bu film casıno royalle yeni çekilecek film arasında bağlantı kurmak,akıllarda biraz daha soru işareti dolayısıyla merak uyandırmak için yapılmışa benziyor aksiyon olarak pek zayıf sayılmaz ama senaryo ve karakter tanıtımı açısından bencede biraz noksan.Serinin hepsini izledim devamınıda izliycem diyorsanız bunuda izleyin bi dahaki filme hazırlıklı olun :)10/7
bence aksiyon filmlerini aksiyonu çekmekte başarılı olan yönetmenler çekmeli.marc foster bu james bondun yönetmeni daha önce aksiyon türüne pek girmemiş bir yönetmen.ve başaramamış bence
yazıklar olsun marc foster.casino royale gibi enfes bir filmden sonra cok ısındıgım bu bond serisine yine soguttun beni.aksiyon sahneleri kötü,konu kötü ben daniel hariç oyuncuları da begenmedim 5/10
reklamı çok iyi yapılmış bir film olduğu kesin...filmi değerlendirmek gerekirse vasat bir film olmadığı kesin...aksiyonu iyi kotarılmış akıcı bir film....bence filmin eksikleri senaryosunun zayıf olması ve yönetmen....ama aksiyon severler için gidilebilecek bir fil....eğlenceli...
Açıkcası Bond filmlerine giderken cebimde 3 yıldızla giderim çünkü konusu her zaman ilgimi çeker. Diğer bir yıldızı oyunculuğa, diğerini de yönetmene veriririm. Yönetmene 007 nin konusundan çıkıp orta düzey bir aksiyon yaptığı için -1. Oyunculuğa da 0,5 veriyorum yani toplam 2,5. Not: Eğer bu filmin adı "007 James Bond" olmasaydı yönetmene 0,5 verebilirdim ama 007 konusuna sadık kalmayarak Jamesı akıllını ve teknolojiyi kullanmayan bir katile çevirdiği için bu yazdıklarım az bile... Ayrıca Marca geçmiş filmlerinden dolayı saygım hala devam etmektedir yanlış anlaşılmasın bence 007 ağır gelmiş o kadar...
arkadaşlar filmden hiçbişi anlamdım.galiba o da casino royali izlemememden kaynaklanıor olabililr.aksiyon sahneleri ii ama ne bilim konuyu anlamayınca çok uyduruk bi filmmiş gibi geldi :(((((((((((((((((((
Casino royal den sonra bi de hala Daniel Craigi James Bond karakterine oturtamadigim icin filme gitmeden once suphelerim vardi ama filmi izledikce ozellikle de son zamanlarda ki vasati asamayan filmleri gordukten sonra begenim artti. Casino royalin karmasik yapisina oranla daha sirali ve anlasilir bir senaryoya sahipti. Ama ne olursa olsun klasik bir Bond filmi konu belli senaryo az cok belli ve sonu belli. Seyir zevki acisindan ve surukleyici olma ozelligi ile izlenebilir bi film vakat daha gitmemisler icin kucuk bi tavsiye ; Casino Royali izlemeden bunu izlemek sadece size bi aksiyon filmi havasi verir o yuzden gitmeden ilkini de izlemelisiniz.
son iki bond filminde yapılan değişiklik beni gerçekten çok mutlu ediyor.artık james bond daha bir insan.silah kalemler,uçan arabalar...bunları geride bırakıp Bondu sadece bir masal kahramanı olmaktan kurtaranlara ve Bond bile olsa onunda insan olduğunu sonunda kavrayıp aktaranlara teşekkür ediyorum. 10/8