mystar
6 Ocak 2009 tarihinde eklendi
genel olarak fantastik ve aksiyon filmi izlemek istiyorsanız idare eder bi film.. bir kere izledikten sonra bi daha izleneceğini sanmıyorum. edward norton hatırana 7 puan verdim. gerçek bir fantastik aksiyon filmi aryorsanız demir adam ve batman kara şövalyeyi izleyin derim.
Filmi beğenmiyenleri gerçekten anlamıyorum film için örümcek adamdan sonra çekilmiş en iyi kahraman filmi diyebiliriz ayrıca filmi beğenmiyenleri sinemadan ve DVD filmlerden uzak tutmak lazım çünkü sadece burunlarından kıl aldırmamak için gıcıklık yapıyorlar 10/10
içindeki güçle savaşan..farklı sıradaşı bir kahraman hulk..izlenecek bir film..sonu serinin 3.filmine bıraklımış galiba..çünkü beklediğim gibi olmadı..on üzerinden yedi eder...
film için verilen puan ortalaması cok cok düşük.dünya gişelerinde ,hiç de azımsanmıyacak bi basarı elde eden bi yapım için üstelik..film gayet iyi.edward norton ise gayet basarılı.ayrıntıların coğu atlanmayıp,gercekcilik duygusu aktarılabilmiş.ben cok sevdim.sürükleyici,kurgusu cok iyi bi aksiyon.
Bence 9 puanı hak ediyor cünki filmde anlatılmak istenen şeyler war en basiti kahramanların yanlız yasamaya mecbur oldugu tüm kahraman adamlar böyle olmustur tarihtede görürüz
öncelikle filmin ilkiyle hiçbir alakası yok.sanırım bir tek general değişmemiş.devam niteliği taşıyan hiçbirşey yok filmde.bunun dışında final bölümü, kapışma sahneleri çok karanlıktı.bütün film bu aksiyonu bekleyip gece karanlığında bir kapışma izlemek ayrı bir hayal kırıklığıydı.
f,lmin son sahnesinde stark yani namı diğer ironman in generale gelişi beni kopardı..marvel herhalde bütün kahramanları tek bi filmde topluycak...demir adam ında sonunda nick fury geliyodu.....hayırlısı bakalım neler olcak....hulk a gelince beğenmedim.............demir adam daha iyi