bayram57
19 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Çok abartılan bir film. Bi kere çok vasat ve bayat. Oyuncuların çizdikleri performanslar da dahil buna. Çok aksiyon var ama heyecan ve serüven duygusu çok ama çok zayıf. Ben zerre tat alamadım filmden. Çünkü başta da belirttiğim gibi çok yavan bir film olmuş. Bir filmde harika efektlerle bu kadar çok aksiyon yapılıyorsa o filmde heyecan ve serüven duygusu da olmalı. Bu filmde bu yok ne yazık ki. Yönetmen kendini çok kasmış sanırım. Ne kadar büyük aksiyon sahneleri çekmeye çalıştıkça, zaten en başından beri birçok faktörüyle batmış olan güzelim projeyi daha da batırmış. Zaten Abomination ile Hulkun dövüştükleri sahnelerden birşey anlaşılmıyor. Aynı Transformerstaki gibi sürekli yakın çekim kullanılmış, hem de bu sahneler hiç ama hiç stil sahibi değil. Kapkaranlık yerlerde bu sahnelerin çekilmesine ve yapılan aksiyon sahnelerinden de iki kare birbirini tutmuyor bir türlü. 10/3
Ben ilk filmden çok daha fazla beğendim.İlk filmdeki gibi Hulkın oluşumunun gösterilmeyerek direk konuya girilmesi filmin artılarından.Aksiyonu,oyunculukları ve diğer yönleriyle gayet güzel bir yapım olmuş.Kanımca devam filmi de gelir.Ayrıca Edward Norton da Liv Tyler ile iyi bir ikili oluşturmuş ve harikaydı.Bence izleyin...8/10
bu filmde hulk sinirlenince belli bir yere kadar büyüyor diğerinde dahada büyüyordu ve şortta yırtlımıyordu büyük mantık hatası vardı bu film daha iyi olmuş hulk yeteri akdar büyüyor ve şortuda lastikli tek eksiği ilk filmden hulkun yüksek zıplamaları bunda yoktu
makyajlar cok kalitesiz geldi bana ilk bunu söylemeliyim.liv tyler güzelliği dısında cok vasattı hatta norton bile bu role tam oturmamıs.sonlara dogru olan karambolde cizgi filme döndü aynı 5/10
bu filmin devamında çok daha aksiyon ve yeni karakterler göstereceği belli. aynı örümcek adam 3 te olduğu gibi film detay verdi geleğek için bu filmde aynı niteliği taşıyor ve ilk filmin devamı niteliğinde oluğu için tempo yükselmiş ama umarım devamındaki hulk ı başka biri daha sergilemesin.10/7