Sinema tarihinin görüp görebileceği en iyi müzik ve konusunun olduğu filmdir. Kalite kokuyor resmen. Yalnızlığa gömülmek istediğimde açar izlerim. Christoper Nolan ve Hans Zimmer bir araya gelip de kötü film yaptıkları görülmemiş bir şeydir zaten.
tek kelime ile efsane bir film.kesinlikle izlenilmesi gereken bir başyapıt bilimkurgunun gerçeğe yakınlığını,gizemi,dramı aynı anda bulabileceginiz harika bir film.Film izledikten sonra oturup sorgulamadım değil hayatı.
Tek kelimeyle tarihin en iyi bilimkurgu sevgi aşk ruh baba kız ilişkisi filmi. Filme sadece bilim kurgu gözüyle bakan embesiller bu sizin anlayabileceğiniz tarzda bir folm değil.
Filmi izlediğim zaman VAYYY BEEEE İnsanlığın yaptığı en iyi filmlerden biri olmuş dedim. Sonra 1 defa daha izledim. Aileme izlettim, arkadaşlarıma izlettim, akrabalarıma izlettim. Tam bir şaheser.
İzlediğim en abartılmış film. İnsanlar Bu filmin neresini beğeniyor anlamıyorum. Bilim kurgu bunun neresinde? 3. Sınıf bir film bence. Senaryosu da dahil her şeyiyle kötü bir film
Muhteşem efsane daha izlemediyseniz kesinlikle izleyin böyle bir filme yorum yazmadan rahat edemezdim oyunculuklar hikaye görsellik kesinlikle bir sanat eseri
bu film sindiye kadar izledigim en guzel bilim kurgu filmi gerek muzikleri gerek konusu super sacma sapan elestiri yapanlarada kiziyorum alaninin en iyisi cunku oyunculuklar super konu ve efekler super mutlaka devami gelmeli
BİR YÖNETMEN NASIL HER FİLMDE ÇITASINI YUKSELTIR ANLAM VEREMIYORUM. NASIL BUKADAR AZ KIŞI IZLEMIŞ 100 KIŞI YORUM YAPMIS BUNU HIÇ ANLAMIYORUM.. OYSAKI GELMIŞ GEÇMIŞ EN IYI BILİMKURGU FİLMDİR BU FİLMI GEÇECEK FİLM ZORDUR FİLMDEKI HELE O MÜZIK AKILLARA KAZINMALIK HANS ZIMMERE TEŞEKKÜRLER. 10/10
Kendini sinemaya adamak, filmler çekmek binlerce eleştiri yapmak isteyen birine filmin ilk yarım saatine göre yorum yapmak ne kadar yakışı kalır bilemem. Ama ciddi anlamda bu kadar dayanabildim. Öyle bilim kurgu filmlerine karşı bir sert duruşum falan da yok. Olsa zaten izlemeye yeltenmem bile.
Filmdeki ana karakterin bilindik kusursuz, "ben bir bilginim" yani klasikleşmiş amerikan tipi - ki bu özelliklere sahipse sinemada teknik anlamda karakter diyemeyiz, diyen de henüz hamdır- ve tipin sesini zorla boğarak konuşması beni filmin içine alamadı. Bir filmin sizi içine alması için taş çatlasa on dakikası vardır. Ancak ana tipin benim sinema anlayışıma göre gerçeklikten uzak oluşu, klasik HWood sinemasından da sıkılmış olmamın verdiği etki samimi gelmedi. Büyük yönetmen Yavuz Turgul'un Yol Ayrımı filminden sonra böylesine bir yönetmenin aynı hataya düştüğüne şahit olmak beni üzdü. ( Evet tamam Christopher Nolan bu filmi daha önce çekti )
Bu film kesinlikle mükemmel.3 saat nasıl geçti anlamadım.Cooper ın karadelikten düştükten sonra zaman kavramının çok değişmesi, robot Tars la konuşması ve kızının saatiyle eşleşme yapmasını pek anlayamadım.
uzayı bu kadar dandik anlatan başka film yoktur ulan film o kadar poh pohlandıki kimisi için gelmiş geçmiş en iyi film dendi ama filmde izlemeye değer adam gibi sahne yok saçma sapan efektlerin olduğu aşıırı sıkıcı uzay temalı film uzay temasını çok çok seviyosanız ancak izleyin onun haricinde izlenebilecek hatta abartıldığı kadar güzel değil allien 1979 izleyin 50 kat daha güzel
Beyni yetmeyenler yorum yapmasın harika bir bilim kurfu filmi akıl karıştırıcı akıl yürütmeyle izlenilecek bir film çok oskarı yok 1-2 tane fakat geçmişe bakarsak bütün akıl gerektiren kafa karıştırıcı kült ve başyapıt denebilecek filmlerin de hiç oscar ödülü yok örneğin matrix,dövüş kulübü,ucuz roman,prestij zaten genelde oscar ödülü verilen filmler sıkıcı ve basit filmlerdir
İçerisinde gayba ve kadere ait ayetler ve hadisler net görülüyor hayal ürünü değil gerçek herşey kaydediliyor sadece yıldızlar arası değil boyutlar arası seyahat adına fikir veriyor aşırı başarılı olmuş bravo beynim yandı desem yeridir 4-5 defa izlemek lazım