Yıldızlararası
4,6
Yıldızlararası hakkında görüşlerin ?

Alieren Özlü
Alieren Özlü

12 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle harika bir film. Nedenine gelecek olursak. Bu denli karmaşık bir konuyu bu kadar basit anlatması. Konu hakkında hiçbir fikri olmayan bir insanın bile konuyu anlaması kesinlikle harikaydı dostlarım. Ölmeden önce kesin izleyin
Mücahit
Mücahit

5 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Bu filmi çıktığı yıldan 8 yıl sonra izlemek beni çok üzdü. Nasıl olurda izlememişim böyle güzel bir filmi diye kendime içerlendim. Ama içerlenmemdeki bir diğer amaç ise bilime merakım olmasına rağmen bilim kurgu filmlerine önyargılı olmamdı. Sadece hayal ürünü olarak düşünüyordum. Oysaki sandığım gibi değilmiş. Aklımdaki bütün soruların merakını giderdi aslında bu filmi izlerken uzay hakkındaki düşüncelerimi. Albert Einstein ve Nicola Teslanın uzay hakkındaki düşüncelerinden yola çıkaraktan bu filmi buldum. İkiside zamanın ötesinde iki büyük bilim insanı. Bence ölmeden önce izlenmesi gereken filmler arasında ilk 10 a girer.
Berke Güneş
Berke Güneş

15 Kasım 2021 tarihinde eklendi
2.kez filme gitmiş birisi olarak son yorumumda daha önceki yorumlarımı göz önünde bulundurarak toparlamak istiyorum. Zaman Ayırıp Okumanız Dileğiyle.. JONATHAN NOLAN'IN KALEMİNDEN ÇIKAN INTERSTELLAR, 2014 YILININ TARTIŞMASIZ EN İYİ FİLMİ ).. İmdb top 250 de şu an 11. sırada yerini almış durumda.. ARTILAR; Müzik ve seslerin müthiş kullanımı. Jonathan Nalan'ına harika hikayesi ve Christopher Nolan'ın senaryolaştırması. Yeterli düzeyde görsel efektler. Matthew McConaughey ve Anna Hathaway'in müthiş oyunculukları. İnanılmaz derecede iyi kotarılmış kurgu. Harika çekilen sahneler. Övecek kelime kalmadı
Esra Akbalık
Esra Akbalık

15 Ağustos 2021 tarihinde eklendi
En iyi bilim - kurgu filmi diyebilirim. Normalde bilim kurgu pek izlemem ama bu filmi çook beğendim. Cooper ve kızı Murph arasındaki bağ inanılmazdı. Kesinlikle tavsiye ederim. Içinde dram, macera, bilim ve kurgu var. Izleyen herkesin çook beğeneceğinden eminim. 10/10
Loveskysenanur
Loveskysenanur

11 Temmuz 2021 tarihinde eklendi
Bu film nasıl bu kadar sevilmiş anlayamadım. Evet efsane bütçe harcanmış, aldığı görsel efekt ödülünü vs kesinlikle hak ediyor ama ben muhteşem film wowww falan diyemedim yani. Bi kere aşırı uzun ve durağandı sıkıldığım yerler oldu. İkinci olarak tutarsız ve mantık hatası barındıran birçok yer vardı. Adamlar 28 yıl kayboluyor ne arayan var ne soran sadece mesaj gönderiyorlar. Bunun dışında Cooper güya harika plot her şeyi biliyor ama giderken yolda bütün bilgileri diğer arkadaşları ona anlatıyor. Sanki bu adam otobüs şöforlüğü yapıyordu da bi anda kendini uzay mekiğinde buldu gibi.. bunun gibi daha birçok şey var daha fazla yazamayacağım. Şunu da söylemliyim ki birçok insanın sürü psikolojisiyle beğendiğini düşünüyorum. Efektler güzel film havalı eyvallah ama birileri beğeniyor diye diğerleri de beğenmiş bence. Kısaca beğenmedimm.
Yusuf Adıgüzel
Yusuf Adıgüzel

4 Temmuz 2021 tarihinde eklendi
nasıl izleyecem bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla ve fragmana göre çok güzel bir film olduğunu sanıyorum
Hamdullah Kaplan
Hamdullah Kaplan

19 Haziran 2021 tarihinde eklendi
Çok karışık en az 2-3 kere izlemeniz lazım. Zaman-mekan kurgusu çok iyi işlenmiş ve çok karmaşık ama izleyin.
iamokan
iamokan

14 Nisan 2021 tarihinde eklendi
Nolan ve Zimmer klasiği. Biri olmasa bu muhteşem film olmazdı. Filmin önüne geçen tek şey harika soundtrack'a sahip olması. ;)
patoshik
patoshik

16 Ocak 2021 tarihinde eklendi
filmde her şey çok güzel giderken spoiler: kara deliğe girdikten sonraki o süreç beni çok üzdü resmen güzel giden her şeye hakaretti bir puanı ordan kırmak zorunda kaldım.
Ahmet Kırmızı
Ahmet Kırmızı

17 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Gerçekten yakın geleceğimizi oldukca çarpıcı ve merak uyandırıcı bir biçimde gözler önüne seriyor. Ayrıca ara ara verilen dram sahneleri de gerçekten filmi süper bir şekilde süslüyor. Bunların dışında bence bu filmi bu noktaya getiren şey ise kullanılar müziklerdir. Tam olarak bir bilim kurgu filmine göre seçilmiş. Film bu müziklerle de bütünleşince yutkunmayı unutabiliyorsunuz :)
ayhanbey
ayhanbey

3 Ocak 2021 tarihinde eklendi
KARDEŞİM BU YORUMALARI SİLAH ZORUYLAMI YAPTIRIYORLAR.
FİLM BERBAT. MÜTHİŞ ZAMAN KAYBI. İMDB PUANI YÜKSEK DİYE GİRDİM BOMBOŞ
Fatih Meral
Fatih Meral

1 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Bu film Uzayı konu alan filmler arasında izlediğim en iyi filmdi.Christopher Nolan bir başyapıt bırakmış tarihe.Uzaydaki boyu kavramı, solucan deliği, uzay yolculuğundaki farklı gezegenler arası farklar olağüstü olarak işlenmiş.Einstein'ın izafiyet kuramına göre farklı gezegenlerde geçen zamanım aynı olmadığı birindeki 1 saatin diğerindr 20-30 yıla tekabül etmesi falan kaliteyi iyice arttırmış.Sevgi yerçekimi ve maddesel döngünün üstüne çıkabileceği mesajı verdiğine inanıyorum.Aslında birçok teori ve kavram filmin kastını efsaneleştirmiş.Karakter olarak Murphy'e ayrı parantez açılır, mükemmel bir oyunculuk ve hissiyatı vermek desen harikûlade.2,5 saat su gibi geçti vesselam bu filmi mutlaka izlemenizi tavsiye ederim.Zaten şu anda başka gezegenlerde koloni kurulma fikirleri falan da dünya gerçekliğiyle ne kadar bağdaştığını gösteriyor.Sevgilerle...
Emre Hocalar
Emre Hocalar

25 Aralık 2020 tarihinde eklendi
İşte efsane bir film mükemmel müthiş harika oyunculuklar senaryo anlatısı o müzik yokmu o müzik o dahi başlı başına bir sanat eseri 10 numara
• Mehmet Ali •
• Mehmet Ali •

15 Aralık 2020 tarihinde eklendi
GÜZEL FİLM ...
(Hocam bi 100 ünüzü alırım )

jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
sinema
1 ziyaretçi
13 Aralık 2020 tarihinde eklendi
Filmdeki zaman yolculukları dedirtecek cinsen,zaman yolculuğu bana he ilginç gelmiştir çünkü...