Angelina Jolie'nin Girl Interrupted'daki performasıyla Oscarı hakederek aldığını düşünüyorum. Evet daha sonra benimde beğenmediğim bazı filmler yaptı ama bu onun kötü bir oyuncu olduğunu göstermez. Ayrıca bir filmi izlemeden yargılamak nasıl bir mantıktır anlayamıyorum. Ben bu filmi izlemeyi çok istiyorum. Tabiki bu film box-office filmi değil eminim çok fazla kişi ilgi göstermeyecektir. Ayrıca film ve özellikle AJ bu filmdeki rolüyle Cannes Film Festivalinde ve Amerikan film eleştirmenlerinden çok iyi övgüler aldı. Bu yıl bu filmle Oscar adaylığı alabileceği konuşuldu. İzleyelim, görelim eleştirelerimizi ondan sonra yapalım:))
Michael Winterbottom ismi ve 2002 yılında Afganistan’da öldürülen Daniel Pearl’u konu etmesi iyi ancak oynadığı bütün filmleri batırmış yeteneksiz Angelina Jolie’nin işi ne.Başka aktris kalmadı mı.Sinemada o kadar yetenekli aktrisin eli boşken Jolie’nin oscarlı(Girl İnterrupted)olması büyük haksızlık.
yapımcıların,oyuncuların ve birçok kişinin "bu hikaye kesinlikle öğrenilmeli" dediği bir film...bugünlerde yazarlar ve yaşadıklarıyla ilgili filmler fazlalaşmaya başladı nedendir, hiç bir fikrim yok:)...umarım güzel bir film olur...ben özellikle Irfan Khan ın performansını merak ediyorum...dediğim gibi umarım güzel bir filmdir:)....