Jumper
3,7

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

19 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Hayden, Dart Wader kostümünden sıyrılıp zıplıyor...
anakin05-2
anakin05-2

14 Mart 2008 tarihinde eklendi
arkadaşlar cidden güzel film gidin izleyin kaçırmayın derim
ahmetkenan3
ahmetkenan3

28 Şubat 2009 tarihinde eklendi
fılm gayet guzel mourınho o cok sacma dedıgın sahne hıcde sacma degıl adamın ne kadar kucuk seyler ıcın bıle guc kullanıcak kadar bagımlı hale geldıgını gormen ıcın koymus yonetmen zekasından suphe et dıye degıl
Ahmet Büke
Ahmet Büke

11 Aralık 2021 tarihinde eklendi
doğa üstü işınlanma yeteneği olan adamın müthil bilim kurgu hikayesi.. Sürükleyicilik harika.. Tempo süper.. Aksiyon sahneleri olağan üstü.. Türünün çok iyi bir örneği.. On numara beş yıldız bilim kurgu filmi..
KogeoM
KogeoM

10 Nisan 2008 tarihinde eklendi
teleport sahneleri kusursuz sayılabilir,,gerçekten konu olarak ve görsel olarak + oyunculuk olarak örtüşmüş çok güzel bir yapım,, bu tarz filmlerden hoşlanmasanız dahi sonuna kadar sıkılmadan izleyebilirsiniz,,sürükleyiciliği üst hat safhalarda,,adeta insanı dünyanın öbür ucuna götürüyor,,, :)
omer-saglam
omer-saglam

24 Ocak 2009 tarihinde eklendi
sürükleyici bi film10/8izleyin.bişi kaybetmezsiniz
villa7
villa7

15 Mart 2008 tarihinde eklendi
arkadaşlar kötü yorumlara aldanmayın.size sunu soruyorum ilk önce macera filmi seviyomusunuz? fantastik film seviyomusunuz? cevaplar evet se gidin çok güzel vakit geçirirsiniz.ben çok eğlendim herkesin gorusuru farklıdır ama buraya yazıp kesınlıkle gıtmeyın felan demek saçmna olur cunku zevkler ve renkler durumu.
sinema-berk
sinema-berk

13 Mart 2008 tarihinde eklendi
güzel bir film
Yagmur Acioglu
Yagmur Acioglu

26 Şubat 2010 tarihinde eklendi
film harikaydı bayıldım bilim kurgu ve aksiyon birarada üstelik bir de romadan tokyoya mısırdan new yorka zıplayıp duruyor işte harika. zaten hayden christensen olur da nasıl sevilmez. oyuncular süper senaryo süper film süper 10/10
erkan-buker
erkan-buker

18 Haziran 2010 tarihinde eklendi
bence film gayet güzeldi izlerken hiç sıkılmadım 10 üzerinden 10
cz1988
cz1988

12 Ekim 2008 tarihinde eklendi
tek kelimeyle harikaydi izlerken her zman bu kadar keyif weren filmlere bayiliorumm..:D