JeanClaudeVanDamme
1.209 değerlendirmeler
18 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Doug Liman için ciddi şüphelerim var.The Bourne Identity iyi bir filmdi ama Paul Greengrass çok daha güzel iki devam filmi çekti ki nadir karşılaşlan bir durumdur bu.Mr.and Mrs.Smith faciasından sonra Liman beklentileri yine tam olarak karşılayamıyor.En kötü değil ama olabilecek en yavan hali bu olsa gerek filmin.Hayden Christensen ın yetersiz oyunculuğu da cabası.Elimizde bir tek Samuel L. Jackson kalıyor filmden sonra.
İzlenebilir bir film. Sinema tadında olmasa da hoş vakit geçirtiyor. Bu tarzda ilk kez bir film izliyorum ve dalında bir iilk. İlk 20-25 dk sı sıkabilir sonradan anlam kazanıyor.
Film kötü yorumlara rağmen iyi bir film. Bu filmi izleyenler ya daha once boyle iflmler seyretmemeişler yada tarzları değil... Filmi son derece başarılı buldum 2. serisi olsada izlesem diye can attığım bir filmdi 10/8,5
fılm gayet guzel mourınho o cok sacma dedıgın sahne hıcde sacma degıl adamın ne kadar kucuk seyler ıcın bıle guc kullanıcak kadar bagımlı hale geldıgını gormen ıcın koymus yonetmen zekasından suphe et dıye degıl