Klişeler var mı,var ama yine de eğlenceli.Gerçi yakın zamanda Johnny English izlediğimiz için çok da yapılması gereken bir film değildi.Ayrıca fragmanı seyredenler sinemada izlemese de olur.Bütün espriler orada kullanılmış çünkü.
Hem komik hem de macerası bol bir film .. Espriler ince yapılmaya çalışılmış .. Bel altı esprileri yok , o yönden komik tarafını sevdim ..Aksiyon sahnelerinde ise komiklik bir anda geri plana itilip Has aksiyon sahneleri çıkarılmış ..Filmi komedi filmi diyerek izlemeyin ,,10/7,5..
Komik bir filmdi çünkü çok şey beklemeden gittim.. Gitmediğiniz takdirde birşey kaybetmeyeceğiniz bir film.. Çünkü o an gülüyorsunuz ve bitiyor akıllarda kalacak bir film değil..
Televizyon kanallarında her akşam seyrettiğimiz hafif eğlenceli bir Austin Power tarzı ajan komedisi.Reklamı o kadar iyi yapılmışki bendede büyük bir merak uyandırdı açıkçası.Ajan komedilerine farklı bir bakış getirecek sinema tarihinin unutulmazları arasına girecek bir film izleyeceğim düşüncesiyle filme gittim.Sonuç kötü bir film değil akılda kalıcı iyi bir filmde değil.Diğer arkadaşlarında söylediği gibi 2 saatlik bir eğlence.Kısacası sabun köpüğü.
fena değildi. aslında değişik birşey olmuş. bu tarz filmlerde biraz mantık dışı ama aynı zamanda komik birşeyler bekleriz. get smart bu beklentinin aksine akıllı bir ajanın komik hikayesini konu almış. kötü değil ama beklendiği gibi çok komik birşeylerde beklemeyin.dünyayı tehdit edecek bir şey düşünüklerinde hep de nükleer bomba olur bu nedense. yıllardır aynı konu bıkmadılar. sonuda çok klasik bitiyor. 10/7
hoş film ama üst düzeyde film değil açıkçası sinemada izlenecek bir film de değil evde hoş zaman geçirmek için izlenecek bir film 7 lik bir film fazlası yok