4,4
Şimdi Ya da Asla hakkında görüşlerin ?
3 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Ben bu film hakkında çoğu eleştirmenlerin aksini düşünüyorum. Bu filmin zaten daha önce benzerleri yapılmıştı, o benzerlerden farkı bence hiç yok. Freeman ve Nicholson çok başarılı bir ikili oluşturmaları haricinde vasatın üzerine çıkmayan bir film. Düşünün, filme adını veren o muhteşem listeye ancak ilk yarının sonunda değiniyor film.
4 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
filmin oyuncuları hakkaten eleştirilemiycek oyuncular filmin bazı sahneleri gercekten insanı etkiliyor duygulandırıyor ama yinede çok fazla beklentilerle izlenmemesi gereken bir film diye düşünüyorum ...
13 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Hoş,sıcak bir film ama bir yandan da çok düz.Telvizyonda da izleseniz aynı keyfi alırsınız.
3 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Gerçekten çok güzel bir film izledim son zamanlarda izlediğim en güzel ve en samimi filmlerden biriydi dedelerimiz morgan ve jack torunlarına yani bizlere sinemasever torunlarına güzel bir miras daha bırakıyorlar müthişler...
25 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
müthiş bi film, sonunda acaip ağladım :/ ..***..
14 Kasım 2008 tarihinde eklendi
yaşayan efsane jack nicholson için izlenebilir bir film.
11 Şubat 2008 tarihinde eklendi
filme jack nıcholson için gidenlerdenim.
vaktiniz ve paranız varsa izleyin derim. hayatta herkesin hayalleri vardır ve bazı hayaller ulaşılamayacak kadar yükseklerdedir.bu yüksekliği aşmakta bizlerin elinde.neyse ya felsefe yapmayayım izleyin ve hayatımızdaki o anları hayal edin.
15 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Jack nicholson ve morgan freeman muhteşem oyuncular bu filmde de çok muazzam oynamışlar ama filmi ne yalan söylim pek beğenmedim çok kopuk ve aceleye getirilmiş gibi geldi bana,sadece bu ikliyi izlemek için gidilir,ama üzgünüm olmamış.
12 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Film başarılı ancak ister istemez cennet yolcuları filmini hatırlatıyor ve o filmin daha iyi olduğunu düşündüğümüzde de bucket list sınıfta kalıyor.
7 Şubat 2008 tarihinde eklendi
ben filmi izlemedim ama bir kaç güne izlicem aklıma takılan bir soru var simdi daha düne kadar filmin puanı 8.7 iken 1 gün sonra bakıyorum notu 7.9 olmuş bu nasıl olmuş olabilir oy verenlerin sürekli düşük not vermesi gerekir ki öyle bile zor üstelik film hakkında tek kötü yorum duymadım daha
6 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Cennet Yolcuları - Knockin on Heavens Door bu filmin bir benzeridir.bazı değişiklikler olsada sanki bir esinlenme durumu var ama iki büyük oyuncu ile çekilen bu film kesinlikle güzel olmuştur.
5 Şubat 2008 tarihinde eklendi
film ilk yarı acaip sıkıcıydı.hastalık görüntüleri falan eyvah dedim nerden geldim.ama sonra 2.yarı açıldı baya bi değişti mood'u.ve sonlara doğru çok acıklı oluyo insanın boğazında bir şeyler düğümleniyor fena oluyor.oyunculuklara diyecek bir şeyim yok.film bende çok iz bırakmadı açıkcası.insan bu yaşlarda kendini böyle şeylere uzak hissediyor 'bucket list' falan
6 Mart 2008 tarihinde eklendi
ben volkanıck arkadaşımın dediğini gayet iyi anladım çünkü birçok insan filmden anlamıyor güzelim şimdi ya da asla filmi dururken bu insanlar bütçesiz salakça ve saçma recep ivedik filmine gidiyor biri hayatın değerini anlatırken diğeri boş bir insanın yaşadığı işe yaramaz şeyleri anlatıyor
29 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Bu filme kötü denemez basit denemez sade senaryo hiç denemez eee bunlarda denemiyorsa o film güzeldir zaten çok beğendim filmi insanı düşündürüyor iyi film kesinlikle izleyin
3 Şubat 2008 tarihinde eklendi
hayat dersi veren çok güzel bir film..kaçırmayın derim..10/8