Şimdi Ya da Asla
    Şimdi Ya da Asla hakkında görüşlerin ?

cnnbl
    cnnbl

19 Mart 2008 tarihinde eklendi
    Film insanı son derece etkisinde bırakan bi yapım olmuş.Açıkcası film bittikten sonra bile etkisinden kurtulamıyor insan.2 usta oyuncu adeta döktürmüş bu filmde benim için dramının bir başyapıtıydı.Şiddetle herkesin izlemesini tavsiye ederim.En azından hayatınızdaki bazı kararları değiştirmenizi sağlıcak bir film diye düşünüyorum..
    Saygılar
    aridotakufirinkato
    aridotakufirinkato

17 Mart 2008 tarihinde eklendi
    haytta neyin daha önemli olduğunu gösteren güzel bi film...izlenmeli...
    ummagumma-2
    ummagumma-2

16 Mart 2008 tarihinde eklendi
    oldukça sade ama hoş bir film. tabi bunda oyuncuların payı çok büyük. böyle bir konu daha iyi işlenemezdi herhalde. kesinlikle izlenmeli.
    pengux
    pengux

15 Mart 2008 tarihinde eklendi
    izlenmeye kesinlikle değer bir film herzamanki gibi iki dev sanatçı oyunculuklarını konuşturuyor
    yavuzkasimay
    yavuzkasimay

14 Mart 2008 tarihinde eklendi
    ya ben anlamadım ya da abartılmış bir film. üstelik oyuncu kadrosu çok iyi. film iyi bir film ama o kadar, çok iyi hiç değil bence. zaten morgan freeman öyle bir karakter ki son derece basit ifadeleri bile insanı etkiliyor.jack nicholson için biçilmiş bir rol(freeman özellikle istemiş nicholson'ı). bu kadro ortalama iş yapınca zaten isimlerinden dolayı beğeni toplamış sanırım.
    belmafsar
    belmafsar

11 Mart 2008 tarihinde eklendi
    hayatı kısaca özetleyen ve oturup düşünmeye yönelten sıcacık bir film..jack nicholson a bir kez daha hayran oluyor insan,yine muhteşemdi..
    muratcan3
    muratcan3

11 Mart 2008 tarihinde eklendi
    Sade, hoş bir film. Nicholson ve Freeman gibi iki devle tam bir görsel şölen.
    evrentug
    evrentug

10 Mart 2008 tarihinde eklendi
    ben beğenmedim. oyuncular olmasa pek bişi bulamadım...
    orki56
    orki56

10 Mart 2008 tarihinde eklendi
    İzleme şansını yeni buldum maalesef.
    2 büyük oyuncu hakikaten çok güzel oynamış,hayatın çok çabuk geçtiğini ve herşeyin 1 anda değişebildiğini anlatiyor film.O yüzden yapma şansınız olan şeyler var ise ertelemeyin..Belki efektler daha iyi olabilirdi,ama komedi/dram filmi sonuçta,fazla da sey beklememek lazım.7,5/10
    basakbilgi
    basakbilgi

9 Mart 2008 tarihinde eklendi
    Morgan Freeman ve Jack Nicholson olduktan sonra daha ne olursa olsun izlerim diyen bünyenin yüreğinin götürdüğü yere git temasını bile katlanıp mutlu bir iki saat geçirmesini sağlamış hoş film...
    Duygu Çoban
    Duygu Çoban

9 Mart 2008 tarihinde eklendi
    Hayatın içinden bir film gerçekten izlenesi
    enesnail
    enesnail

8 Mart 2008 tarihinde eklendi
    film gerçekten çok güzeldi. insanın sevgiye ilgiye ne kadar muhtaç bir varlık olduğunu bu filmde daha iyi anlıyoruz. ölümü bir ironi ile çok güzel anlatmışlar. usta oyuncularla film daha da güzelleşiyor onlar için yorum yazmaya gerek yok sadece şapka çıkarılır. dünyayı gezdik onlarla. kahveler hakkında engin bir bilgiye sahip olduk :) gülmekten ağlanılan sahnede gerçekten gülmekten ağlayacaktım. mutlaka izleyin derim.
    harbi-ist86
    harbi-ist86

7 Mart 2008 tarihinde eklendi
    süper bir film kesnlikle izlenmeli hiç pişman olmazsınız.kısacası adamlar biliyorlar nasıl film yapılacağını:)
    balgozlum2024
    balgozlum2024

7 Mart 2008 tarihinde eklendi
    her iki filme de gittim ikiside ayrı güzel tabiki ikisini kıyaslamamın mümkünü yok amaa ikiside ayrı gzüel :))
    koala70
    koala70

7 Mart 2008 tarihinde eklendi
    Filmin akışı içinde sık sık güleceğin,duyuglanacağın ve bazende üzüleceğin bir yapım.Komedi ve duygusallığı bir arada izleyicisin iyi bir şekilde sonun,ve aynı zamanda insanda merak uyandıran,beklentilerimin üzerinde bir film.İki usta oyuncuyu buluşturan film,özellikle oskarlı oyuncu Jack Nicholson ın usta o oyuculuğu göz dolduruyor.Herkese tavsiye ederim.7.7/10