Çok hoş bir filmdi. Senaryosunda biraz boşluklar olsada muhteşem kalitede ki oyunculuklar bunu kapatıyor. Hem bir sürü yer gezmiş olduk, hem duygulandık, hüzünlendik..
kesinlikle harika bir filmdi!! neden sinemada gitmedim diye soruyorum kendime morgan freeman çok çok çoookk iyiydi.çok beğendim filmi.aslında konu basit bir konu.klasik türk filmlerindeki gibi son 6 ayın kalır son günlerini çılgınlıkla geçirirsin.tamam bu bölüm klasikti fakat ikisi de öleceğini öğrendiklerinde birbirlerine bakışları çok anlamlıydı!beni ağlattı şahsen.hastanede öleceklerini bildikleri halde espri yapıp gülmeyi becerebilen insanlardı ve bu benim hayatıma çok şey kattı eminim size de katmıştır ya da katacaktır.. izlemek isteyenler tereddüt etmesin çok iyi bir film!
Çok sıcak çok keyifli bir film gerçekten de zaten oyuncularıyla bir adım öne çıkmayı başaran bir film.. Kesinlikle izleyin derim bu film puan olarak bundan daha fazlasını hakediyor..
son derece zevkli ve anlamlı bi film. 2 usta bi araya gelip harikalar yaratmış. bu adamın hikaye anlatma sanatına hastayımm... morgan freeman dan bahsediyorum:)
Filmin işlediği yarı hüzünlü yarı neşeli konu ve iki dev oyuncu sayesinde kendini izleten, kendi halinde hoş bir film. Ben çok daha iyi bir şey bekliyordum. Senaryoda fazla bir zeka parıltısı veya orijinallik sezemedim. Yine de izlenebilir.
bence 2007nin en iyi filmlerinden biri. cok guzel ve içten oyunculuklar zaten mukemmel Jack Nicholson harika bir oyuncu her rol yakısıyor ona... Dünyanın en güzel kızını öp maddesi harikaydı :D
hayatim boyunca izlediğim en harika duygusal komedi bi yandan göz yaşlarimi silerken bi yan dan gülebildim bu filmin hayatima yön vereceğini düşünüyorum herkesin izlemesi gerektiren bir film 10/10
içten,samimi,sımsıcak güzel bir hikaye...zaten jack nicolsan ve morgan freeman oynadıgı bir filmden de böyle güzel bir film beklenir...ben cok beğendim...cok güzeldi...
jack nicholson ve morgan freeman gibi usta oyuncuların içinde olduğu bir film, beklentilerin de üstesinde .. (carterın son ayları benim en iyi aylarımdı) zaten mükemmelliğini ortaya koyuyor..
bu film için söylenebilecek bi çok söz var aslında ama söyleyebileceğim tek şey hayatımı değiştirdiği ve beni hiç bi filmin etkileyemediği kadar etkilediğidir.. film tek kelimeyle muhteşem, ayakta alkışlanır , bence herkes ömründe bi defa bile olsa bu filmi izlemelidr.. filmde kendinizden bişeyler bulacaksınız kesinlikle
film izlenebilir, ama insanları yanlış izlenimlere sürüklüyor bence... filmdeki jackin karakteri tamamen insanlara kötülük etmeye ve hüküm sürmeye bulanmış bir kişilik ama ne alakaysa kusursuz şekilde çizilmiş. öyleki bir insanı öldürtmesi bile olağan bir şekilde anlatılmış... bunlarda hayatın içinde olan ama normal olmayan şeyler..
yapma komedi filmlerine taş çıkaracak esprileri içinde barındıran duygusal ve hayat dolu bir filmdi bu,filmi küçümseyenlere şunu söyleyebilirim bu kadar kara bir tablodan bunca renk nasıl çıkartılabilir bir düşününün isterseniz...
Kopi Luwak esprisine o kadar çok güldüm ki...Bu espriyi belkide son anlarında bir insanın yapması ne büyük bir olgu,bunu idrak etmek,şayet böyle bir durumda bunu yapabiliryorsa insan,o kişi için üzülmeyin çünkü o gerçekte kurtulmuş demektir,derim...
filmin oyuncuları hakkaten eleştirilemiycek oyuncular filmin bazı sahneleri gercekten insanı etkiliyor duygulandırıyor ama yinede çok fazla beklentilerle izlenmemesi gereken bir film diye düşünüyorum ...