Şimdi Ya da Asla
    Şimdi Ya da Asla hakkında görüşlerin ?

Sikimic
    Sikimic

25 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Dünyanın en güzel kızını öp...
    batinakbas
    batinakbas

13 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    jack nicholson da morgan freeman da bir harika mutlaka izlenmesi gereken bir film
    mimren18
    mimren18

1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Bence senenin en iyi filmlerindendir. Herkes komedi diye filmi ciddiye almıyor ama bence komedi tarzında olmasına karşı hayatınızda çok güzel dersler çıkartabilceğiniz bir film. Özellikle Jack Nicholsonının performansı izlenmeli.
    lord-of-warr
    lord-of-warr

23 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    izleyin izlettirin,

kusursuz bir başyapıt!

sıkıcı asla değil, aksine eğlenceli ve akıcı

10/10 gözüm kapalı hemde
    Sebastianbjk
    Sebastianbjk

19 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    Jack NichoLsonın HaşaRı ve Züppe roLü iLe Morgan Freemanın biLgiLi teCrübeLi iyi biR aiLe babaSı roLü birbirini çok güzeL tamamLamıŞ. İçi biRaz daha doLduruLabiLeceK biR Senaryoydu. fiLmi izLerKen SıkıLmakLa sıkıLmamaK AraSında GidiP geLebiLirSiniz Ama fiLm bittiÐinde izLediÐiniz için çok memnun kaLacakSınıZ. Jack NichoLsonın AsistanıyLa oLan muhabbetLeri Çok eğLenceLiydi. BirbirLerine Çok güzeL Laf atıyorLar : )
    cembeyge
    cembeyge

16 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    zaten bu aktörler kötü bir filmde oynamazdı ve insanın hayatında her zaman yapmayı isteyıpte yapamadıgı seyler oldugunu anlatan,hayallerın ölmeden önce degısebılecegını gosterıyo..10 numara fılm olmus bundan 20 sene sonra bır daha ızlenır...ve o zaman hayatta yapamadıklarımın lıstesını cıkartabılırım..
    redoxx
    redoxx

15 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    İki usta oyuncuyu bir arada görünce filmin konusu bile okumadan aldım ama iyikide almışım çünkü insanı derinden etkileyen bunun yanında da güldüren ve eğlendiren bir film kesinlikle seyredilecek bir film...
    alba42
    alba42

12 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    10/10 verilemekten başka birşey yapılmaz bu filme.
    Cagri Temizyurek
    Cagri Temizyurek

29 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    hayata bağlayan, umut veren sıcacık bir film..
    her ne şartta olursa olsun insanın mutlaka yine yaşaması gerekenler olduğunu anlatan harika bir film.. izlenesi.. 8/10
    dolunay946
    dolunay946

29 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    mutlaka izlenmesi gereken bir film diye düşünüyorum.ertelemeden hayatı yaşamanın zewkini gösteren,zaman zaman güldüren,yeri geldiğinde duygulandıran arşivime kattığım bir film.müthiş performanslarıyla jack nicholson ve morgan freeman yine harikalar yaratmışlar...
    cangunerhan
    cangunerhan

28 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    herkesin izlemesi gereken bir film.bu filmden sonra hayatınız değişebilir...
    fusaria
    fusaria

17 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    Filmin anlattığı konu çok güzel..Oyunculuklar da iki büyük oyuncu olunca haliyle çok iyi..Ancak film çok yavaş ilerliyor ve bir çok yerinde sıkılmama sebep oldu..Buna rağmen izlenilebilir bir film
    techtonic-329
    techtonic-329

14 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    yaşayan efsane jack nicholson için izlenebilir bir film.
    dolunay1903
    dolunay1903

15 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    Ölmeden önce gerçekleştirmek istediğimiz şeylerin listesini yaparken sanırım en önce jack nicholson gibi zengin bir yol arkadaşı bulmamız gerekiyor:)zira bu hayatta yapmak isteyipte yapamadığımız birçok şeyin ucu paraya dayanıyor..şaka bir yana film gerçekten çok güzeldi..oyunculuklar muhteşemdi sonunda gözyaşlarımı tutamadım..benim filmden çıkardığım fikir ise belki yaşamımız boyunca bazı uç hayallerimizi gerçekleştiremiyebiliriz ama en azından çok yakınımızdakileri ıskalamayalım sevdiklerimizin değerini bilelim..hayat çok kısa olabilir..
    erdemceliker
    erdemceliker

13 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    Filmi şimdi izledim..

Sinemada izleseydim keşke dedim.. Gerçekten güzel bir film.. Sonunda ağlayacak kadar seviyorsunuz "ihtiyar"ları..

9 verdim..