todesengel-tod
29 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Bu filme kötü denemez basit denemez sade senaryo hiç denemez eee bunlarda denemiyorsa o film güzeldir zaten çok beğendim filmi insanı düşündürüyor iyi film kesinlikle izleyin
çok güzel bir film, yapılan yorumları ve verilen puanları kesinlikle hak ediyor... hem güldüren hem düşündüren sonu itibariyle de duygulandıran bir film... keşke böyle güzel filmler çoğalsa da ayırdığımız vakitler boşa gitmese...
iki efsanevi oyuncunun karşılıklı sinema ziyafeti sunduğu,eğlenceli gibi duran fakat eğlenceli yönünden ziyade hüzün barındıran ve göz yaşartan bir film.dikkatimi çeken bir nokta da,bucket listin herşeyi dozunda,ayarında yapması,yani güldürürken kahkahalarla değil,hafif tebessümlerle gülüyorsunuz,mesela o ince esprilere,hüzünlenirken de hüngür hüngür ağlamak yerine gözleriniz doluyor sadece,hoş ve izlenesi bir film,bu kalitede oyuncular sık sık bir araya gelmiyor ne de olsa.
Çok samimi bir film.İki sevdiğim oyuncu.Replikler öyle inandırıcı ki gerçek hayattan bir kesit sunuyor gibi.Sağlam dostluklar,yerinde espiriler çok hoş bir senaryo.Bize sadece izlemek düşüyor.9.5/10
kesinlikle kim olursa olsun içinizdeki o gerçek yaşam özgürlüğünü alıp dağlara çıkaran ve benim diyebileceğiniz zamanları yaşamak isteyeceğiniz,kısacası özgürlüğün bütün damarlarınızda gezdiğini hissetmek,,olacaktır...benim hala oluyor ve bu film tam aradığım gücü hafifte olsa hissetmemi sağladı...mutluluk ve huzuru yansıtan bir film...kesinlikle izlenmeli kaçırmayın derim...iyi seyirler...birbirimizin hayatına mutluluk getirdiğimizi söylüyebiliyorum... edward periment cole(mısır tanrılarının sorduğu ilk ve ikinci soru...)
İki dev ismi buluşturan harika bir film. Oyunculuklar için söylenecek bir şeyin olmadığı kesin. Filmin konusu harika, verdiği mesajlar harika. İzlemeden geçmeyin ! 10/10
Hayata farklı iki bakış açışı var ve bu iki bakış açısının buluştuğu nokta sadece ikisinin de birer insan olması yani iki bebek gibi... düşünün asıl vurgulanmak istenen düşünçelerden biride şu : Ne olursa olsun her zaman mutlu ol...
Bende yeni izleyebildim daha önce işlenmemiş değişik bir konu işleniyor filmde ve Morgan Freeman ile Jack Nicholson gibi iki üstadın muhteşem performansınıda bu filmde görebiliyoruz.Film insanı yer yer duygulandırıyor,yer yer güldürüyor ve yer yer de düşündürüyor ve gerçekten kaliteli bir yapıt.İzlemeyenlere şiddetle tavsiye olunur.9/10