Taksi 4
    3,1
    Taksi 4 hakkında görüşlerin ?

selinakmese
    selinakmese

9 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    Bolca boş vaktiniz varsa izleyin derim ben. Taxi I'in yakınından bile geçememiş. En azından birinci filimde güzel takip ve kovalamaca sahneleri vardı. Bunda o da yok.
    yigitt87
    yigitt87

8 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    Film gayet güzel ve eglenceli,cok güzel espirileri var.akıcı bir film.en az eski filmleri kdr güzel..9/10
    barfly-2
    barfly-2

7 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    çok kötü olan öncekilerinin daha kötü olan devamı. bu kadar kötü bir araya gelirse ortaya çok büyük bir felaket çıkar. ancak anlayana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    cidocego
    cidocego

7 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    Arkadaşlar haklı. Filmin ilk haliyle neredeyse hiç alakası yok. İlk filmde akıcı kovalamaca sahneleri ve araba ile sürücüsünün ve polis arkadaşının maceraları vardı. Bu filmde sıradan iki Fransız ailesi ve günlük yaşamları vardı sanki. Bir iki sahnesi dışında çok sıradan bir taxi filmi olmuş
    cdemirc
    cdemirc

7 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    film baştan sona berbat.araba,hız sahnesi neredeyse hiç yok.zaten şu fransızlar bütün filmlerde hızlı konuşuyor gıcık kapıyorum.BerBaT.sadece sonundaki müzik güzel...sinemada çalışıyom her çıkan berbat diyor film için..
    enzofrancescoli
    enzofrancescoli

4 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    film serinin en iyilerinden süper olmuş djibril cisse de süperdi arabayla futbol sahasına giriş sahnesi çok iyiydi...Özellikle müfettiş gilber bu filmde tam bir belaydı düşmanları onu görünce kaçıyodu kaçırılmaması geren bir fil olmuş oldukça iyi zamanın nasıl geçtiğini anlamıyosunuz...
    girlofevil
    girlofevil

4 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    bnce güzel bi film :(kimse beğenmemiş ama
    hakan07
    hakan07

3 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    filme bugün gittim ve aradığımı bulamadım taksi serisinde araba ön plandaydı ama bunda araba nerdeyse yok gibi bi iki sahne dışında biraz komedi tarafına geçmiş 10/4 bence
    ajmet
    ajmet

3 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    siradan vasat ayni diger 3 bolum gibi
    jamesbond-2
    jamesbond-2

2 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    bana film önceki filmlerin tadını tam olarak vermedi ve açıkçası hayal kırıklığına uğrattı.taxi ile olan sahneler az ve geri planda kalmış ayrıca böyle filmleri dublajlı yapsınlar çünki çok hızlı konuştukları için takip edilmiyor.6/10
    momoli53
    momoli53

2 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    berbat bir film.
    Ercüment Laleli
    Ercüment Laleli

1 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    bu filmin nesi 7.7 almış anlamıyorum 10/3 o da emeğe...
    kadirguzell
    kadirguzell

1 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    yeterrrrrr
    m-ozdemir89
    m-ozdemir89

31 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    Herşeyden önce neden bu kadar hızlı konuştuklarını anlayamadım. Bu serinin en kötü filmi diyebilirim.
    erdem-gokhan
    erdem-gokhan

31 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    İnşallah filmin son serisi olur iğrenç bir film zaman harcamaya değmez filmi komik yapma uğuna çok kötü bir hale sokmuslar..İlk filmdeki o aksiyon ve danielin muhteşem arabası ve o arabayı kullanışından hiç bir eser yok.Sırf seriye devam ettik demek ve maddi kazanç sağlamak için yapılmıs bir film