selinakmese
9 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Bolca boş vaktiniz varsa izleyin derim ben. Taxi I'in yakınından bile geçememiş. En azından birinci filimde güzel takip ve kovalamaca sahneleri vardı. Bunda o da yok.
çok kötü olan öncekilerinin daha kötü olan devamı. bu kadar kötü bir araya gelirse ortaya çok büyük bir felaket çıkar. ancak anlayana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Arkadaşlar haklı. Filmin ilk haliyle neredeyse hiç alakası yok. İlk filmde akıcı kovalamaca sahneleri ve araba ile sürücüsünün ve polis arkadaşının maceraları vardı. Bu filmde sıradan iki Fransız ailesi ve günlük yaşamları vardı sanki. Bir iki sahnesi dışında çok sıradan bir taxi filmi olmuş
film baştan sona berbat.araba,hız sahnesi neredeyse hiç yok.zaten şu fransızlar bütün filmlerde hızlı konuşuyor gıcık kapıyorum.BerBaT.sadece sonundaki müzik güzel...sinemada çalışıyom her çıkan berbat diyor film için..
film serinin en iyilerinden süper olmuş djibril cisse de süperdi arabayla futbol sahasına giriş sahnesi çok iyiydi...Özellikle müfettiş gilber bu filmde tam bir belaydı düşmanları onu görünce kaçıyodu kaçırılmaması geren bir fil olmuş oldukça iyi zamanın nasıl geçtiğini anlamıyosunuz...
filme bugün gittim ve aradığımı bulamadım taksi serisinde araba ön plandaydı ama bunda araba nerdeyse yok gibi bi iki sahne dışında biraz komedi tarafına geçmiş 10/4 bence
bana film önceki filmlerin tadını tam olarak vermedi ve açıkçası hayal kırıklığına uğrattı.taxi ile olan sahneler az ve geri planda kalmış ayrıca böyle filmleri dublajlı yapsınlar çünki çok hızlı konuştukları için takip edilmiyor.6/10
İnşallah filmin son serisi olur iğrenç bir film zaman harcamaya değmez filmi komik yapma uğuna çok kötü bir hale sokmuslar..İlk filmdeki o aksiyon ve danielin muhteşem arabası ve o arabayı kullanışından hiç bir eser yok.Sırf seriye devam ettik demek ve maddi kazanç sağlamak için yapılmıs bir film