Taksi 4
    3,1
    Taksi 4 hakkında görüşlerin ?

l-i-l-a-H
    l-i-l-a-H

26 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    Seriye futbol sosu eklenmiş...
    barfly-2
    barfly-2

7 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    çok kötü olan öncekilerinin daha kötü olan devamı. bu kadar kötü bir araya gelirse ortaya çok büyük bir felaket çıkar. ancak anlayana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    jamesbond-2
    jamesbond-2

2 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    bana film önceki filmlerin tadını tam olarak vermedi ve açıkçası hayal kırıklığına uğrattı.taxi ile olan sahneler az ve geri planda kalmış ayrıca böyle filmleri dublajlı yapsınlar çünki çok hızlı konuştukları için takip edilmiyor.6/10
    Fahri07
    Fahri07

1 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    filmin taxı ile hiç alakası yok yani vasatın altında bir film 10/1
    eren406
    eren406

25 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Filmi atlaya atlaya izledim.Ama sakın izlemeyin.Nerde o Taxi 1-2 ile yarışlar ve 406.
    Serinin en berbat filmi paso konuşma konuşma tam tipik fransız filmi son filmde bir tane bile yarış izleyemedik.İzlemeyin zamana yazık.Yada atlaya atlaya bakın.Taxi serisinin 1-2 izlenir.3 ve 4 faso fiso...
    fatih164
    fatih164

5 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    komedi bu kadar ayağa düştüyse yorum yapmaya gerek yok....
    haviconi
    haviconi

17 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    Filmi beğenmedim.Adı Taksi 4 ama sadece Cisseyi taşımak için kullanılıyor başka yok.İlk filmdeki kovalamaca sahnelerinin yarısını geçtim, çeyreğini dahi bulamadım.Sadece çene var, aksiyon da yok denecek kadar az. Boşu boşuna vakit kaybettim.Tavsiye etmiyorum, kaybedecek boş vaktiniz var ise M.Ali ERBİLin yüz yılın en kötü filmleri sıralamasına girmiş filmlerini izleyerek geçirin daha iyi
    rudeonerudeone
    rudeonerudeone

12 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    önceki filmlere göre daha farklı,aksiyon ve kovalamaca sahneleri daha az sanki.hoş bir sürpriz ise ünlü futbolcu djibril cissenin de bu filmde küçük bir yer alması.taxi sahnelerinin azlığına rağmen boş vakit değerlendirmek için eğlenceli olabilir.
    ozzy-badd
    ozzy-badd

30 Haziran 2010 tarihinde eklendi
    serinin açık ara en kötü filmi ... baştan sona anlamsız olaylar zinciri :S ... ben hiç beğenmedim ... 10/2
    ilsalaron
    ilsalaron

11 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    Ben Taxi serilerine neden bu kadar sinema eleştirmenlerinin önyargılı davrandıklarını anlayamıyorum. Evet belki mükemmel bir seri film değil ama hakikaten güldüren bir film, belki 4. bölüm diğer bölümlere nazaran daha sönük olsa da ben Taxi 4'den müthiş keyif aldım hele Bernard Farcy'nin salaklıkları yok mu (yeni bir Luis de Funes doğuyor Fransız Sinemasında). Bence özellikle 4. bölümün yerden yere vurulması altyazılarının okunmamasından kaynaklandı, zaten Fransızca'yı yabancı olarak tercih etmeyen bir toplumuz (buna maalesef bende dahilim bu dili bir türlü öğrenemedim) altyazılarılar ?Good Night and Good Luck? filmden sonra en okunmayan altyazılar olunca filmi takip etmede güçlük çeken eleştirmenler bu filmi yerden yere vurdular, halbuki bu filmin hakkı bu değil bana göre.
    tarhansimsek
    tarhansimsek

12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Serinin sadece ilk filmi güzeldi. Diğer filmleri zzzzzzz dedirten cinsten. Umarım 5.si çıkmaz yoksa kusmak zorunda kalacaz. Dizi gibi olmaya başladı. Tv kalitesi bile yok.
    enzofrancescoli
    enzofrancescoli

4 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    film serinin en iyilerinden süper olmuş djibril cisse de süperdi arabayla futbol sahasına giriş sahnesi çok iyiydi...Özellikle müfettiş gilber bu filmde tam bir belaydı düşmanları onu görünce kaçıyodu kaçırılmaması geren bir fil olmuş oldukça iyi zamanın nasıl geçtiğini anlamıyosunuz...
    monopoly
    monopoly

27 Nisan 2008 tarihinde eklendi
    ilk serileri kadar güzel olmasada yine gırgır şamata ve iyi reklam kokan bir filim daha güzel pazarlıyolar ,hoş vakit geçirenlere .
    Ceren S.
    Ceren S.

14 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    Filmin bazı yerlerinde güldüm baya ama onun dşında muhteşem bir konuya sahip yada konusu çok iyi işlenmiş bir film değildi..Çok saçma yanlarıdaa vardı bu yüzden bence ehh..
    august-king
    august-king

25 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    Lordberk’e katılmamak elde değil çok kötü bir film her ne kadar lordberk can dostum beni 2.5 sene arayıp sormasa da...neyse konumuz bu değil bizim yeni çekim hababamlar bile bu filmden iyi anlayın artık ne kadar kötü olduğunu