rudeonerudeone
1.698 değerlendirmeler
16 Nisan 2011 tarihinde eklendi
birbirine zıt ve hiç anlaşamayan iki karakterin (bunlar liseli bir kız ve erkek veya eski kafa bir anne ile genç kızı da olabilir) bir anda ilginç bir sebepten dolayı ruhlarının ve bedenlerinin yer değiştirmesine dayalı klasik konulu bir gençlik filmi.sempatik oyuncularının da yardımıyla sıkmıyor,zaten süresi de pek uzun değil,fakat tahmin edilebileceği üzere çok da kalite aramamak lazım.aslında eğlenceli sahneler de vardı bayağı bir fakat yine de "izle ve geç" filmi,boş vakitlerde öylesine izlenebilecek bir film.izlenmese de olur dediklerimizden.ama dediğim gibi sempatiklik yakalanmış.
Daha öncesinde anne-kız,baba-oğul arasında beden değişimi yaşansa ne olurdu tarzında filizlenen hikayelerin farklı bir formatı.Çok enteresan bir hikaye değil,çok iyi bir film de değil ama başrol oyuncularının performansıyla sıcak bir film,yer yer güzel espriler de mevcut..Sıkılmadan izlenebilecek hoş bir gençlik komedisi
insanları güldürebilen bir eser olmakla beraber Kevin Zegers ve Samaire Armstrong filmi klaşe senaryosuna rağmen ayakta tutabiliyor. Hollywood bu tür beden değiştirme hikayelerine ne kadar daha devam edecek onu düşünüyorum. Artık beden değiştirme hikayeleri baymaya başladı. Basit senaryosuna rağmen kötü sayılamayacak kadar keyifli bir filmdi. Tabiki bunda Kevin Zegers ve Samaire Armstrong etkisi var.
her ne kadar bu tarz filmler sıkça yapılsa da günümüzde, 'its a boy girl thing' bu filmlerin arasında çok da vasatın altında olmayan bir filmdi bence. klişe ama hoş bir filmdi. izlenebilir...
Çok eğlenceli ve tatlı bir filmdi.. Suratımda bir glümseme vardı film bittiğinde..Oyuncuları da çok sevimliydi zaten..Kevin Zegers özellikle "kız" olduğu zamanlarda çok sevimliydi.. Kesinliikle izleyin, bu film insanı mutlu ediyor :)
gerçekten güzel bir film :) güldüren düşündüren anlamlı bir yapım :) oyuncuların başarısı kutlanacak seviyede :) bu tarz filmleri seviyorsanız izleyin derim :) kevin zegers in en iyi filmlerinden biri diyebiliriz :)
klasik bi film.bence daha güzelleri varken bu filme gitmek hem zaman hem para kaybı.Bazı arkadaşların bu filmde nasıl eğlendiklerinede bi anlam veremedim..kısacası gereksiz bir yapım olmuş.
çok klişe ve düz bir filim.boş zamanda bile izlenmese olabilicek bir filim.bu puanı nasıl almış şaşırdım doğrusu.artık bu konuda vazgeçilse iyi olur aynı filimi ufak değişiklikler yaparak tekrardan izletmeye çalışıyolar.hiç bir yönüyle iyi olmayan bir filim...
Bunun gibi çok film var ama buda diğerleri gibi komik ve güzeldi bence:) Samaire Armstrong çok tatlı bir kız ve bu tip rollere yakışıyor bence... Bir süre bu tip rollerle devam edebilir. Kısacası her açıdan izlenilebilecek bir film;)
Frieaky Friday(Çılgın Cuma) filminin gençlik versiyonu olmuş. Filmin ilgi çekici yanları olabilir ama bana klişe kurgusundan dolayı ilgi çekici gelmedi. Yer yer komedi unsurları taşıyor. Kevin Zegersin yakışıklılığıda kızlar için seyredilebilir kılabilir filmi ama dediğim gibi vasat bir film