Boleyn Kızı

nskmourinho
nskmourinho

18 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Yorumuma scarlett in ciddi anlamda kötü bir oyuncu oldugunu söyleyerek baslamak istiyorum.Orta halli oyuncu sayılan n.portman bile rahatca scarletti ezebiliyor(ki bunu barcelona da penelope vinç ile yapmıstı) Filme gelince saray entrikalarını irdeleyen fakat buna ragmen size pek bir sey veremeyen bir film.Türden hoslananlar eminim daha cok begenecektir 5/10
birakin-gitsin55
birakin-gitsin55

21 Haziran 2010 tarihinde eklendi
tam bir söLen fiLm... her seyi bosh werin basroLdekiLer icin biLe izLenir... bence mukemmeLdi...
1983gs
1983gs

9 Ocak 2010 tarihinde eklendi
film güzel özellikle sonu etkileyici güzel vakit geçirebilinecek hoş filmlerden biri aşk entrika yalan dolan kanunlar idam vs.vs...
Selcuk Genc
Selcuk Genc

2 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Natalie Portman (Anne Boleyn) , Scarlett Johansson (Mary Boleyn) ve Eric Bana (Henry Tudor) rollerinde harikalar yaratmışlar. oyunculukların çok güçlü olduğunu fark etmeniz o kadarda zor değil.Dönemin tüm ihtişamını gözler önünde sermekte çok başarılı boleyn kızı , kostümler ve müzikler ise cabası.kesinlikle kaçırılmaması gereken bir film.
muzur6
muzur6

14 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
bence kitaba göre bayağ bir vasat kalmış bir film olmuş.çok kötü bir film değil ama izleyin diye tavsiye edilebilecek bir filmde olduğu söylenemez.film ortalarından zaten gidişatın nasıl olucağını anlıyosunuz.ama genede sonun hazırlanışı biraz daha derinlikli ve iyi anlatımlı olabilirmiş.izlensede izlenmesede olabilecek filmlerden biri daha.bana göre oyuncu kadrosu güzel olan bir bu kadro için bile izlenebilinir...
techtonic-329
techtonic-329

20 Ekim 2008 tarihinde eklendi
öncelikle Oyunculuklar kötüydü.Sonu hariç heyecanlandığım bir sahne yoktu.bu filmi elizabethin yönetmeni shekta kapur çekseydi konuya daha hakim biri olarak bence güzel bir film olabilirdi ama olmamış...
seker-ozlem
seker-ozlem

21 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Kitap tümüyle kendine bağlıyor insanı, sadece filmle yetinmeyi doğru bulmuyorum, okunası ve güzel bir kitap. viii. Henrynin altı kez evlenmesi ve İngiltereyi Roma Katolik Kilisesinden ayırarak tamamen İngilizleştirip, Anglikan Kilisesini kurması kendisini dünyanın tek hakimi sanmasından mıdır yoksa istediği kadını alıp diğerini atma isteğinden midir bilemem; ama bu 6 kez evlen me krizinin ve İngiliz Kilisesini Roma Katolik Kilisesinden ayırmasının tek sebebi Anne Boleyn gibi görünüyor. Kazdığı çukura kendi düşen Anne Boleyni ava giden avlanır atasözünün en büyük timsallerinden biri olarak görüyorum.
merciless35
merciless35

5 Mart 2008 tarihinde eklendi
filmi dün izledim eğer o dönemi ve tarihi bilmiyorsanız birşey anlamak zor.çünkü çoğu şey üstünkörü olarak geçilmiş ya da atlanmış.yine de 8. Henry dönemini anlatan güzel bi film.
neval23
neval23

13 Mart 2008 tarihinde eklendi
kitabı bi çırpıda bitirmiştim.filmi nasıldır bilemem fakat popüler kültürün yansıması olup hafızamda tekbir sahne bile bırakmayacağına eminim
eliftanrikulu92
eliftanrikulu92

22 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
bir senedir bu filmi bekliorum eminim cok güsel bi filmdir hem senaryo hem oyuncu kadrosu süperr ;)
silendemirer
silendemirer

3 Haziran 2008 tarihinde eklendi
oyunculuk muhteşem..iki kadına da ayrı ayrı bayıldım...yüzyıl filmlerinin tozlarından arınmış asla sıkılmayacağınız ve bir kadının içindeki şeytanı görebileceğiniz keyifli yapıt..
Sevgi Erol
Sevgi Erol

13 Haziran 2008 tarihinde eklendi
müzikleri güzeldi beğendim kıyafetler döneme uygun seçilmişti güzel bir film tavsiye ederim
mustafa-qkl
mustafa-qkl

20 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Natalie Portmanın Closer filminden sonra gözümü dolduran ikinci filmi diyebilirim. Oynadığı filme ikinci kez hakim olmuş. Oynadığı bütün filmlerini izledikten sonra ne kadar kenarda kalmış fazla göremedim diye üzülüyordum :) Filme gelince.. bende kitabını okuyup, aylarca filmini bekleyip, izledikten sonra hayal kırıklığı yaşayanlardanım. Tabiki kitabın aynısını beklemiyordum, saçma olurdu. Ancak filmi harekete geçirecek çok önemli ayrıntılar eksikti. Kitapta hiç olmayıpta filme koydukları ekstra sahneler vardı. Bunları yazmam saatlerimi alabilir. 850 sayfalık kitabını okumayıpta filmi izleyenler için çok iyi bir film.. Tam bir saray entrikası.. Ama bizler için hayal kırıklığı, özetlenmiş bir film.. İyi seyirler.
vermoleo
vermoleo

24 Haziran 2008 tarihinde eklendi
kitabıyla pek alakası yok. ki kitabı okuduğum en iyi kitaplar arasındaydı. ben bu yüzden beğenmedim. çok kötü değildi ama çok eksiklik ve bir çokda hata vardı.
bayul
bayul

6 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
kitabı ben de okumuştum.filmi görünce hayal kırıklığına uğradım. kitaptaki birçok önemli karakterin üzerinde durulmamış ve olaylar çok hızlı işlenmiş.