Boleyn Kızı
    Boleyn Kızı hakkında görüşlerin ?

dreamgirl392
    dreamgirl392

9 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    Arkadaşlar gerçekten çok etkileyici bir film.Kıyafetleriyle olsun,müzikleriyle olsun süper ötesi.
    ada-1
    ada-1

3 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    kitabını okurken de cok etkilendiim bi hikaye oldu. neler olabileceğini hiç kestiremiorsunuz özellikle anne in muhteşem sonu beni en sasırtan nokta oldu gercekten çok iyi bir yapıt olmuş ;)
    yavuzkasimay
    yavuzkasimay

29 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    kitabı ne yazık ki okumadım. okuyan arkadaşların film yorumlarına bakınca üzüldüm okumadığıma. film bu kadarsa romanını düşünemiyorum. çok az filmi bu kadar beğenmişimdir. söyleyecek söz bulamıyorum. hala etkisi altındayım. böyle güçlü karakterler, senaryo, herşeyi ile harikulade. hayatımın filmlerinden biri oldu. sadece kadın psikolojisini anlamak için bile mutlaka izlenmeli.
    darkdeath933
    darkdeath933

19 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    filmi geçen hafta izledim.kitabını okuduktan sonra izleyenler gerçekten hayal kırıklığı yaşarlar.çünkü önemli bir sürü olay atlanmış ve atladıkları için şok oluyorsunuz ayrıca kitaba göre kurgusuda farklı geldi bana...ztn filmin başları kitapta yok..:S
    ama yinede güzel bir film olmuş zaten kitabı tamamen uyarlamalarına imkan yoktu çünkü kitap gerçekten fazla uzun ve detaylı.oyunculuklar harikaydı.eric bana,natalie,scarlett fln iyi oturmuşlar role.kitap bin basar ama filmide güzel olmuş;)
    RPDI
    RPDI

2 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    ben bu tarz tarihi filmleri seviyorum.eleştirmenlerin genelinden pek iyi yorumlar gelmiyor ama sonuna kadar gayet iyi ve sıkılmadan izleniyor.tek sorun süre sıkıntısı.olaylar çok fazla ve özellikle ikinci yarı çok yoğun geçiyor.biraz kafa karıstırıyor ama dediğim gibi sıkmıyor insanı.oynculuğa gelince scarletti inci küpeli kızdaki performansına nataliayı da goya dakine benzettim.eminim ki rolleri değiştirselerdi aynı iyi performanslsr ortaya çıkmadı.ama bunlar işin ayrıntısı.film 2 saalik sürede heyecanlı bir seyir sunuyor mu güzel mesajlar veriyor mu olay bitti.çok güzel bir 2 saat geçirmek isteyenler ilk fırsatta filmi izlesin derim.pişman olmazsınız.
    grim-guner
    grim-guner

25 Nisan 2008 tarihinde eklendi
    ya oyunculuk mükemmel ötesi Eric Bananın sergilediği en iyi oyunculuk.Diğer oyuncular desen bir harika çok akıcı bir film ama genelde erkekler sevmez bu filmi.10/10
    vazofski
    vazofski

13 Nisan 2008 tarihinde eklendi
    filmdeki olay örgüsü kitaptan daha farklı olmuş her uyarlamada olduğu gibi.ancak benm filmi çok beğendim,hele sonu harika olmuş...
    oskeex
    oskeex

3 Mart 2008 tarihinde eklendi
    bu film ne zaman vizyona girecek bir fikri olan var mi ?
    muskulpesent
    muskulpesent

3 Mart 2008 tarihinde eklendi
    merakla ve heyecanla vizyona girmesini beklediğim filmlerden biri kadroyu çok uygun buldum umarım film beklentimi karşılar.