Boleyn Kızı
    Boleyn Kızı hakkında görüşlerin ?

Can Ayşe P.
    Can Ayşe P.

27 Mayıs 2015 tarihinde eklendi
    Sevdiğim trzda bir film seyretmekten büyük keyf aldım..süper bir yapıt..
    fearless
    fearless

17 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    film biraz uzun sürmesine rağmen gayet başarılı bir filmdi sıkılmadan izledim..
    popcorn-2
    popcorn-2

23 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    Kitabın yoğunluğuyla karşılaştırmadan, bir film olarak da müthiş olduğunu söyleyebilirim. Natalie Portmanın oyunculuğu göz dolduruyor :) Soundtracki de başarılı, 'Opening Titles'ı dinlemenizi öneririm..
    adedvet
    adedvet

1 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    entrikalarla dolu heyecanlı bir ingiliz klasiği. mükemmel olmasada gayet güzel bir film. aşk ve gurur 8.5 aldıysa bu film 9.5 hakediyor. benim puanım 8. sıkılmadan ve keyifle izlenebilecek hoş bir film
    Forever-Yours
    Forever-Yours

3 Haziran 2010 tarihinde eklendi
    okudugum en saglam kitaplardan biri.. ama filmde kitabın büyüsü yok bence biseyler eksik kalmış..
    irmak002
    irmak002

27 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    Kesinlikle izlenmeli!
    Çok başarılı bir film olmuş.
    gokhankocgida
    gokhankocgida

8 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    mukemmel fılm.kıtaba gore degerlendırmede ne kadar baydı artık.bu fılm kardesım ızleme o zaman. herkes bılırkısı kesıldı mubarek.harıka oyunculuk.entrıka dolu heyecanlı fılmdı.9 verdım...
    daybyday8181
    daybyday8181

20 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    Bu tarz filmleri beğenmeme rağmen bu filmi izlerken eyif aldım.Entrika dolu sürükleyici bir film
    hurolozkan
    hurolozkan

16 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    Arkadaşlar kitabını okumadım ama sanırım okumayanlar için son derece sürükleyici ve sürprizli bir film.En önemli olayı entrikalar.Filme katılan abartılarda olmasa filmin tadı olmazdı filme tad veren bazı abartılar normal bence.Filmin ikinci yarısı özellikle çok zevkli ve izleyenler sonunu merakla bekliyor.

Filmde hırsın insanları ne kadar yanlış yola saptırdığı dersi veriliyor yaşanmış bir tarih sahnesinden de alınmış olması filme değer katıyor

Kesinlikle tavsiye ediyorum...
    dilek-inan
    dilek-inan

8 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    kitap enfesti film kitaba göre özet kalmış. ama filmi de kendi çapında başarılı buldum. zaten kitaplardan uyarlanan filmlerin kaderi özet kalmaları.
    jamesbond-2
    jamesbond-2

12 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Kitabını okumadığım için karşılaştırma yapamayacağım ama ben beğendim filmi Hayatta hırsın ve ihtirasın nelere mal olabileceğini çok iyi bir şekilde anlatıyor.Oyuncu seçimleri çok yerli yerinde olmuş her yönüyle izlenmeyi hak eden bir film diye düşünüyorum.8/10
    freecritic
    freecritic

11 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Film iyi.o zamanki hayatlara,sisteme,çıkar ve aile ilişkilerine hayret ederek izledim ve halime şükrettim:)
    nagi--brad
    nagi--brad

20 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    bazen hayata heyretler içinde uzak bir pencereden bakarızya neden neden böyle oldu deriz ya bu filmde bunları görmek mümkün ??? bu filmi izledikten sonra ne öyle bir babanız olsun istiyceksiniz nede öyle bir kardeşiniz nede öyle bir hayatınız ... veee filmin sonuna gelince ...filmin son bölüm çeyrek kısmı saçma ve sonuda hiç beklediğimiz gibi mükemmel birşeyle karşılaşılmıyor..son 15 dk.sını çıkarırsak harika bir film sayılır ,değişik,karışık, işte benim fikirlerim böyleee...
    Ilknur K
    Ilknur K

19 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    Çok güzel etkileyici bir filmdi. Tarihte yaşanan olayların yanı sıra sürükleyici özelliği ve finali ile çok başarılı bir film olmuş. hiç sıkılmadan izletmeyi başarıyor. 10/9
    26albay44
    26albay44

31 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    ben harika bir filimdi ++++++++ herkez izlemeli benceeee