cigdemcigdem25
30 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Kostümler ve müzik iyi olabilir,fakat filmde kesinlikle eksik bişeyler var.Kitabını okumadım,hikayeyi de tam olarak bilmiyorum ve filmin sonunda, ucuz saray numaralarının yaşanmış olmasından başka da hiçbirşey öğrenemedim.Gereksiz detayların üstünde durulurken,önemli olaylar bir çırpıda geçilmiş.En fazla 6/10.
hayal kırıklığı,bekleneni veremiyor kitaba göre de epeyce yavan kalmış...kostümler, atmosfer ve de natali portman iyiydi ama gerisi keyifsizdi...kitabını okumanızı tavsiye ederim.
Kitabını okumadığım için filmi, orijinal eser ile kıyaslayamıyorum. Ama " Boleyn Kızı " severek ve sıkılmadan izlediğim bir film oldu. Tarihi gerçekleri de yansıtan bir dram olarak nitelendirebileceğimiz film ilginç bir konuya sahip. Özde insanın aşırı hırslı olmasının nelere yolaçabileceğini anlatan filmde oyunculuklar son derece başarılı. Belli bir düzeyde olduğunu her an hissettiren film rahatlıkla seyredilebilecek ve ders alınabilecek yapıda. Vaktinizin boşa gitmeyeceğinden emin olduğunuz filmlerden biri bana göre.
filmi beğenmedim. bu kadar iyi iki kadın oyuncunun yanında eric bana çok zayıf kalmış. bir kraldan daha karizmatik ve güçlü olmasını bekliyorsunuz ama eric bana bunu becerememiş. kadınların yanında ezik bir görüntü sergiliyor. daha güçlü bir oyuncuyla film çok daha güzel olabilirmiş.
kaliteli oyuncu kadrosuyla son zamanların en guzel filmlerinden birisi.baştan sona kadar heyecan ve intikam duygusu filmi esir alıyo ve izleyiciyi kendi içine çekiyo.bence izleyin guzel bi film
kitabını okumadım ancak film olarak tek kelimeyle harikaydı izlerken resmen elim ayağım titredi çok etkileyici bir film hele o kostümler müzikler oyunculuklar daha da bir etkiliyor insanı uzun zamandır izlediğim en güzel filmdi şiddetle tavsiye ederim
bence burada yazılan yorumlar kadar harika bir film deil ben yorumları okuyarak gittim ama beklediğimi bulamadım. öncelikle filmi izlerken bir iki yerde sinema salonundaki topluluk olarak güldüğümüz sahneler oldu..(kralın, "kardeşin mükafatını aldı senide mükafatlandırmak istiyorum" dediği sahne) bunların dışında kötü bir film değildi yani, dönem güzel yansıtılmıştı v.s..ama çok güzel bir film de değildi BAnA GöRE..
Mükemmel bir dönem filmi konusuda harika. Natalie Portman, Scarlett Johansson ve Eric Bana çok çok iyi oynamışlar ama özellikle Natalie Portmanın yeri apayrı filmde çok önemli bir role sahip ve müthiş bir oyunculuk sergilemiş. Kraliçe olmak uğruna bir insanın başına nelerin geldiğini kralında bir kadını elde etmek uğruna neleri göz önüne aldığını tüm düzeni nasıl bozduğuna şahit olacaksınız. Tarihi filmlerden hoşlanıyorsanız mutlaka izleyin herkese öneriyorum izlenmesi gereken bir film.
Bugün izledim.Çok iyi olmasa da sürükleyici ve başarılı bir tarihi dram.Oyuncuların hepsi rollerinde başarılı ancak Mary Boleyn rolünde Scarlett Johanson her şeyi ile muhteşem ve diğer oyuncuları bariz bir şekilde geçiyor.8.Henrynin şehvetinin ve ihtirasının kurbanı iki kız kardeşin öyküsü sinemaseverler için iyi bir seyirlik vaadediyor.