Boleyn Kızı
    Boleyn Kızı hakkında görüşlerin ?

cananatabay
    cananatabay

16 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    Bence film güzel bir film, sinema terapiyi bilenlermiz çok değildir belki ama, tam da sinema terapi yönteminde izlenmesi tavsiye edilecek filmlerden biri olur diye düşünüyorum. Eric Bana Truva filmindeki kadar iyi oynamış burada da, izlemenizi tavsiye ederim. Tarihi seyir içinde erkeklerin kadınlara düşkünlüğü, hırsın yok edici gücü, ihanetin bedeli ya aslında hayatın kendisi bir Krallığın çatı altında işlenmiş. Gittiğime pişman değilim, etkilendim, Erci Bana için dahi olsa gidilecek bir film
    Sevgi Erol
    Sevgi Erol

13 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    müzikleri güzeldi beğendim kıyafetler döneme uygun seçilmişti güzel bir film tavsiye ederim
    sof85-2
    sof85-2

6 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    kesinlikle izlenmesi gereken bir film ..konusu muhteşem aklınıza gelmeyecek oyunlar dönüyor.
    silendemirer
    silendemirer

3 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    oyunculuk muhteşem..iki kadına da ayrı ayrı bayıldım...yüzyıl filmlerinin tozlarından arınmış asla sıkılmayacağınız ve bir kadının içindeki şeytanı görebileceğiniz keyifli yapıt..
    Selcuk Genc
    Selcuk Genc

2 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    Natalie Portman (Anne Boleyn) , Scarlett Johansson (Mary Boleyn) ve Eric Bana (Henry Tudor) rollerinde harikalar yaratmışlar. oyunculukların çok güçlü olduğunu fark etmeniz o kadarda zor değil.Dönemin tüm ihtişamını gözler önünde sermekte çok başarılı boleyn kızı , kostümler ve müzikler ise cabası.kesinlikle kaçırılmaması gereken bir film.
    -umittheking
    -umittheking

28 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    İyi aktarılmış bir dönem filmi.Fakat çok büyük beklentilerle gitmeyin derim genede.
    zaferozi
    zaferozi

26 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    herkese iyi günler,
    aslında islenebilicek bir film ama söylendiği gibi kitabını okuyanlar çok şaşıracak çünkü beklediğiniz hiç bir şey gerçekleşmiyor nerdeyse. şimdi bu olucak diyorsunuz ama yok onun yerine ya sahne atlıyor ya da başka bir şey koymuş oluyorlar. fasla beklentiyle gitmeyin derim ve ayrıca puanına güvenmeyin çoğu insan romanından esinlenerek veriyor o puanı!!!
    lavinya22
    lavinya22

26 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    gerçekten mükemmel bi ekip film zaten harika...Fakat kitaptaki hazzı vermiyor;keşke biraz daha uzatıp Annein entrikalarına biraz daha yer verilse daha iyi olurdu...Ama yine süper kesinlikle izlenmeli!
    rojda-selin
    rojda-selin

24 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    film henüz adanaya gelmedi ama kitabını okudum. bir solukta okunacak müthiş bir tarihi roman. özellikle sonu tüyler ürpertici. keşke bizim tarihi romanlarımızıda filme çevirseler özellikle safiye sultan. eminim birçok dalda ödül alırdı.
    eliftanrikulu92
    eliftanrikulu92

22 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    bir senedir bu filmi bekliorum eminim cok güsel bi filmdir hem senaryo hem oyuncu kadrosu süperr ;)
    seker-ozlem
    seker-ozlem

21 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    Kitap tümüyle kendine bağlıyor insanı, sadece filmle yetinmeyi doğru bulmuyorum, okunası ve güzel bir kitap. viii. Henrynin altı kez evlenmesi ve İngiltereyi Roma Katolik Kilisesinden ayırarak tamamen İngilizleştirip, Anglikan Kilisesini kurması kendisini dünyanın tek hakimi sanmasından mıdır yoksa istediği kadını alıp diğerini atma isteğinden midir bilemem; ama bu 6 kez evlen me krizinin ve İngiliz Kilisesini Roma Katolik Kilisesinden ayırmasının tek sebebi Anne Boleyn gibi görünüyor. Kazdığı çukura kendi düşen Anne Boleyni ava giden avlanır atasözünün en büyük timsallerinden biri olarak görüyorum.
    r-sanli
    r-sanli

20 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    Oyuncu kadrosu mükemmel, ancak film olarak bakıldığında Boleyn Kızı romanını okuyanların pek de zevk alacağını söyleyemem. Çünkü özetin özeti şeklinde ve kitaptan bağımsız bir senaryo olmuş. Yine de izlenebilir. Oyuncuların muhteşemliği için puanım 10 üzerinden 7.
    michael-scofield34
    michael-scofield34

11 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    izlenebilir. güzel film. aynı olayları konu alan "kraliçenin bin günü(Anne of the Thousand Days)" isimli bir film izlemiş ve çok etkilenmiştim.
    vickypu
    vickypu

3 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    kafam karıştı arkadaşlar.bu filmin devamlı türkiye vizyon tarihi değişiyor.festivalde gösterildi diye vizyondan çekildimi anlamadım.bilen biri aydınlatırsa sevinirim.
    pcpc-2
    pcpc-2

27 Nisan 2008 tarihinde eklendi
    harika bi dramdı kesinlikle izlenmeye değer..çıkarsız iyiliğin her zaman kazandığının kanıtı niteliğinde bi başyapıt.
    ayrıca ingiltere krallarının ne açgözlü olduklarını da görmüş olaksınız hele en sonunda tahta geçen kişi tahmin ettiğimiz kişiyse amma entrikalı bi aileden geldiğini görüp şaşıracaksınız:)))