juve-baby
21 Aralık 2010 tarihinde eklendi
820 sayfalık kitabın kısaltılmış versiyonu.. kitapda çok güzel ayrıntılar vardı ama filme koyma gereği görmemişler sanırım.. genel anlamda başarılı bi yapım özellikle oyunculuklar çok iyi (B)..
*Kral Mary adına gemi yaptırıyor. *Anne 3. çocuğunda şeytanın oğlunu doğuruyor.. *Georgeun eşcinsel ilişkisi..
Kitabını okumadığım için karşılaştırma yapamayacağım ama ben beğendim filmi Hayatta hırsın ve ihtirasın nelere mal olabileceğini çok iyi bir şekilde anlatıyor.Oyuncu seçimleri çok yerli yerinde olmuş her yönüyle izlenmeyi hak eden bir film diye düşünüyorum.8/10
Çok güzel etkileyici bir filmdi. Tarihte yaşanan olayların yanı sıra sürükleyici özelliği ve finali ile çok başarılı bir film olmuş. hiç sıkılmadan izletmeyi başarıyor. 10/9
ben dönem filmlerini çok seven biri olarak bu filme gercekden bayıldım.yani kraliçe olmak ugruna insanın basına neler gelebilir hayretler içinde göruorsunuz!!natalie portman-scarlett johanson gercekden cok basarılı ..konusuda bı o kadar harika filmin-mutlaka seyredın dıorum..
Tek kelime ile can sıkıcıydı benim için. Zaman kaybından başka birşey değildi doğrusu. Güçlü oyuncu kadrosu dışında cezbedecek bir yanı yok. Ayrıca o nasıl müşfik bir baba, nasıl müşfik bir dayı ! Bence zaman harcamayın bu film için.
bende o kadar beğenmedim ama oyunculuklar iyiydi yani tedirginlikleri ve oynanan oyunalrın gizemini ve alınan riskleri gayet iyi yansıttıkları için ben film sine puanına 10/7 verdim
mukemmel fılm.kıtaba gore degerlendırmede ne kadar baydı artık.bu fılm kardesım ızleme o zaman. herkes bılırkısı kesıldı mubarek.harıka oyunculuk.entrıka dolu heyecanlı fılmdı.9 verdım...
hayal kırıklığı,bekleneni veremiyor kitaba göre de epeyce yavan kalmış...kostümler, atmosfer ve de natali portman iyiydi ama gerisi keyifsizdi...kitabını okumanızı tavsiye ederim.