Iwo Jima’dan Mektuplar
3,9

volkanick
volkanick

4 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Ben beğenmedim.Bir film sadece Amerikalıları kötü gösterdiği için güzel olamaz.Amerikalılar yıllarca sahte kahramanlık hikayeleri ile Dünya yı o derece bunalttılar ki artık onları kötü gösteren her film bir başyapıtmış gibi sunuluyor ki bu çok yanlış.
kemerlee
kemerlee

11 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Savaşı japonların gözünden anlatıcam iddasında olan ama amerikada yetişmiş bir komutanı hemen filme yerleştiren, japonları cahil, korkak ve merhametsiz gösteren resmen propaganda filmlerinden bile fazla amerikan milliyetçiliği içeren hakaret niteliğinde bir film.80 yaşındaki bir sinemacıda bu kadar sığ insanlıkla yada gerçekle bağdaşmayan bir film yaparsa bu Hollywoodun hali ne olucak çok merak ediyorum.
pi-bro
pi-bro

15 Eylül 2007 tarihinde eklendi
güzel bi film.ama kesinlikle başyapıt değil.atalarımızın bayraklarını izlediğimde beğenmiştim ve iwo jima'dan mektupların ondan daha güzel olduğunı duydum.açıkçası çok da büyük bi fark yok filmin başarısı açısından.ama yine de clint eastwood iyi iş çıkarmış
birakin-gitsin55
birakin-gitsin55

3 Mart 2009 tarihinde eklendi
görseL efektLeri mukemmeLdi....
dark-elessar
dark-elessar

17 Şubat 2007 tarihinde eklendi
hollywood'a karşı rakip bir film deyip tebessüm etmek lazım. Aslında bu film sinema sektörü için önemli bence. Çünkü tarihi bir filmin nasıl iki ayrı taraftan çekilipte gösterilmesi hem büyük cesaret ister hemde izleyiciye seyir açısından çok zevk verir. ülkemizde geç gösterime girsede amerikan yapımı ıwo jima kadar iyi olmasını bekliyorum!
erkansyk
erkansyk

1 Şubat 2009 tarihinde eklendi
eğer konu savaşsa gerçekten başarılı ve türe ilgi duyanların izlemesi gereken en az Er Ryanı Kurtarmak kadar güzel bir film. Bazı sinemasever arkadaşların filmi sıkıcı bulması bence çok ilginç. Çünkü savaş eğlenceli bir konu değil ve hiç kimse bu filmi iki saat güzel vakit geçirmek için izlememeli. Eğer bunun için izleyip birde sıkıcı diyorsanız amacınızı tekrar gözden geçirin veya Yüzüklerin Efendisini falan izleyin. Size daha fazla eğlence sunacaktır.Herkese iyi seyirler...
tolga944
tolga944

1 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Flags our fathers cok hosuma gitmisti,bu yüzden merakla bu filmi bekledim ama kocaman bir hayalkirikligi,izlerseniz vakit kaybi izlemezsenizn birsey kaybetmezsiniz:(
onur7kara
onur7kara

5 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Eğer kaybetmek için çok vaktiniz varsa ve bu vakti harcamak istiyorsanız izleyebilirsiniz.
prometheus128
prometheus128

15 Mart 2008 tarihinde eklendi
Film görsel açıdan beklentileri karşılamaktan uzak olsada, anlatım şekli ve dram temaları ile oldukca iyi bir yapım. 10/6
kursunasker1978
kursunasker1978

7 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Bu filme sıkıldım yorumu yazan arkadaşa sorarım nasıl bir savaş filmi bekliyordu herhal de 300 spartalı filmi tam ona göre sanırım... Bu filmi atalarımızın bayrakları ile birlikte izlemenizi tavsiye ederim iki DVDyide alın ve arka arkaya izleyin derim size ve oturup savaş hakkında derin düşüncelere dalın size göre kim düşman kim değil savaş neden ve niçin var vb. bir çok soruyusorarken bulun kendinizi. Amerikan sinemasının bence ender gizli veya açık propaganda malzemesi olmadan çekilmiş filmlerden bu iki yapım iki filmide 3 defa izlemişimdir ama yine olsa yine izlerim...
canerpicas
canerpicas

17 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
bence kesinlikle istenenleri karsılamıycak derecede kotu bir film hicbir etkisi olmayan oldukca sonuk bir film kısaca
tam bir fiyaskoooo...10/5
cemozer1007
cemozer1007

13 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
filmi beğenmeyen dostlarımız sanırım çocukluklarından itibaren ninja filmleri ile beslenip rambo filmleri ile doyuma ulaşmışlar. ama filmin asıl anlatmak istediği savaşın ne kadar saçma sapan ne kadar anlamsız olduğu gerçeğini kaçırmakla kalmamış üstüne bir de aksiyon sahnesi beklemişler.kesinlikle iyi bir yapım.9/10
oegoksoy
oegoksoy

29 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Bu adam film yapmayı biliyor. Mesajını çok iyi aktaran, oyunculuk ve görüntüleri dört dörtlük. Tıpkı "Bridges of Madison County" gibi unutulmaz bir Clint Eastwood filmi.
sinanmim
sinanmim

15 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Önce iwo jima'yı sonra Atalarımızın Bayraklarını izledim.Her iki film için sayısız yorum yazılmış ama yorumların çoğu belli ki rasgele filme gitmiş izleyicilerden.Herkes o anki duyguları ile filmi yorumluyor bu da normal zaten.Lakin filmi bir sinema eseri ve tarihi belge olarak değerlendiren herkes beğenmiş çünkü film gerçekten güzel.Yakın plan çekimleri ile askerlerin yaşadığı ruhsal fırtınaları yansıtmak adına Atalarımızın Bayrakları filminden de daha etkileyici olduğunu söyleyebilirim.Nedense şimdiye kadar amerikalılar savaşı kazansa da kaybetse de filmi izleyenlerin gözünde kahraman oluyorlardı :) herhalde bu yüzden bazı arkadaşlar filmi beğenmediler.Çünkü filmin herkesi öldüren tek kurşun yarası almayan bir kahramanı yoktu.Clint eastwood u tebrik etmemek elde değil 10 üzerinden 9 derim ben.