seyda150
19 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Türk filmlerini destekleyelim falan diyoruz ya bence bu film desteklenir tıpkı babam ve oğlum veya beyzanın kadınları gibi...bence dabbe,hırsız var vs... gibi filmlerle seyirciyi kendine küstüren sektörün dengeleyici unsurları diyebilirim...En azından ben böyle hissediyorum...güzel ve keyifli zaman geçirmek isteyenlere net olarak tavsiye edebileceğim bi film...ben çok güldüm izlerken özellikle Cengiz Küçükayvaz'a... Aldığı puandan daha fazlasını hak ediyor film... Bir de hatırlatmak istediğim şey yorum yaparken karşınızda büyük bütçeli bir Hollywood filmi olmadığının farkında olun...Bizim sinema sektörümüz (ki henüz sanayi bile olamamıştır) ortadadır...Film komik,doğal,seyirciyi kandırma yoluna gitmemiş yani keyifle izletiyor kendini...Zaten komedi film başlı başına zordur. Sonuç olarak beklediğimden çok daha güzel bir film izledim.
Walla Bu Grup keşke hergün bi film çevirse çok kaliteli bi konu bi kere komik de insanları eğlendiriyor türk sinemasında bunda iyisini bulamadık ki buna kötü dielim(GOrA Hariç)10/10
filmi geçen bir yolculukta yapacak bişey bulamadığım için izledim.gerçekten bi arkadaşın da dediği gibi kendimizi vermeden yan gözle izleyerek vakit öldürebileceğimiz tarzda çok vasat bi film olmus.neden bu hababam ekibi sürekli ön plana çıkıyor ve böyle başarısız filmlere imza atıyor anlamak güç doğrusu.filmde sadece 1 sahnede tebessüm ettim onun dışında komediye dair hiçbişey göremedim.o sahnede ibre esprisiydi fena değildi.izlediğimde kısa sürede utunacağım etkisiz filmler arasında yerini aldı.izleyecek olanlar bence vakit ayırıp hata yapmasın çok başarısız vasatın altında bi film olmus 2/10
Hababam Sınıfı oyuncularının boş bir zamanlarında bir araya gelip çektikleri boş bir film. Güldürdükleri 3 - 5 sahnenin dışında başka birşeyi yok. Ama kendinizi vermek zorunda olmadan, başka bir işle uğraşırken şöyle yan gözünüzle bakıp zaman öldürebileceğiniz bir film.
eh fena değildi.izlemenizi tavsiye etmem ama izlememenizi de tavsiye etmem.sizin bileceğiniz iş.bence çok mükemmel bir film değildi.abartıldığı kadar değil en azından...
Çok basit bir yapısı olmasına karşın güldürmeyi garip bir biçimde başaran Maskeli Beşler az reklamla da gişede iyi iş yapmış ender türk filmlerinden biri(Babam ve Oğlum gibi) oldu. tabi işin içinde kadro var. Hababam Sınıfında kendini halka sevdiren grup olduğu gibi filmde olunca böyle bir sonuç da normal aslında.Filmde görünen, oyuncuların arasında rol dışında da bir iyi arkadaşlık bağı olması. bu çok açık. filme bu, saflık olarak katkıda bulunmuş. sonuçta böyle bir filmden fazla bir şey beklemeyen gülebilir.(5)
Küçük bütçeLerLe de güzeL fiLm yapıLabiLeciğinin bir örneği daha .. konusunun pek orjinaL oLmadığı söyLenebiLir ama .. komik! seyredin pişman olmayacaksınız. 7/10
Bence hem puan olarak hem de yer yer yorum olarak haksızlık edilen bir film olmuş.Gülmek güzel vakit geçirmek istiyorsanız seyredin derim evet saçma sahnelerde var ama bu bir komedi filmi ve daha iyisi can sağlığı:))Özellikle hayvanat bahçesi sahnesi süper çok güldüm:)