tekrar yorum yazmak istedim filmi tekrar izleyip. felsefe, korku, aşk, macera, dram kısaca tüm unsurları içeren nadide bir eser. ayrıca belirtirim hiçbir eseri Türkçe dublajlı izlemem ancak bu film şimdiye kadar gördügüm en iyi Türkçe dublaja sahip. filmi bir arkadas Blade ile kıyaslamış ve bunu sayın editorler yayınlamıs. mukayese edilebilirmi? sadece vampir ırkları üzerine kurulu oldugundan iki filmi aynı kefeye koyabiliyorsa sayın editorün filmi tekrar izlemesini öneriyorum. yorumumu özeleştri olarak alıp yayına verdigi için kendisini açık bir beyin oldugundan ayrıca burada kutluyorum. gelelim tekrar filme. kusur aradım yıllarca her filmde buldum birşeylerde bunda bulamadım ne mutludurki. izledigimde ilk sinemaya kaçak girmiştim yaş sınırından. şimdi üniversite bitiriyorum. üzerine binlerce film seyrettim. iletişim tasarımı okudugumdan yakın olmam lazım kültürel yapımlara. ancak hala ve hala vampirle görüşme kadar iyi bir yapıta rastlamadım. sanırım ömrümün sonunda hala bu filmin en iyisi oldugunu düşünecegim. ayrıca kendim bir yüzüklerin efendisi hayranıyım. ancak filmin kitapla uzaktan yakından alakası olmadıgından yönetmene kızgın ve öfkeliyim. tolkien yasasa idi sanırım o filmede izin vermezdi. vampirle görüşmeyi hala izlememiş olan arkadaslar lütfen izlemeye karar verdiyseniz internetten download etmeden gidin ve orjinal dvd sini alın. lütfen bunu yapın ve oturun bir gece vakti ışıkları kapatın ve izleyin. yepyeni düşüncelerle doğacaksınız film bittiginde.yorumumu okuyan herkeze saygılarla