Good Luck Chuck hakkında görüşlerin ?
22 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Hoş vakit geçirilecek keyifli bir film ama ailecek seyretmeyin:))
8 Şubat 2009 tarihinde eklendi
bu kadar kötü bir film bu kadar yüksek bir puanı sadece türkiyede alır
22 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Bu filmi izleyip de gülmeyecek biri olduğunu zannetmiyorum.Çok güzeldi..Ama küçük kardeşlerimizle izlemeyin çünkü birascık açık sahneler var;)
3 Haziran 2008 tarihinde eklendi
yer yer erotizmin tadını da dozunu da kaçırsa da üst orta bir romantik komedi.. ama orda hitch dururken de bu puanı haketmiyor..
25 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Eğlenceli ve gerçekten komik bir film. İlk yarısında çok güldüm. İkinci yarısı birinci yarısı kadar güzel değildi.:) Sonu güzel bitti.
19 Ocak 2008 tarihinde eklendi
romantik filmler arasında izlediğim en güzel filmdi. Jessica alba'nın oyunculuğu da filmin güzelliğine güzellik katmış
10 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Bir Dane cook hayranı olarak bu rölün altından kalkması beni çok sevindirdi. Gerçekten super bir romantik komedi +18 izlenmesi gereken bir film.
25 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Sen bu filmi izlemek istiyorsun ve yorumlara bakıyım eğer yorumlar iyi ise izleyeyim diyorsan bu filmi dünyadaki her yaşayan insan izledi ve maalesef izlemeyen tek sen kaldın.Film çok güzel romantik komedi.NOT:Aile ile izlenmez.
27 Temmuz 2021 tarihinde eklendi
Ailecek izlenecek bir film değil. Ama eğlenceli ve komik . Chuck ın yaptıklarını gördükçe keşke Chuck olsam diyeceksiniz :)
16 Mart 2008 tarihinde eklendi
guzel bir komedi izlenebilir açık sahneler var baya ginede komedi açısından ve aşk açısından iyi denilebilir.
6 Şubat 2008 tarihinde eklendi
gerçekten komik bir film izlemenizi tavsiye ederim
23 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Türünün en güzel filmleri arasında zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyorsunuz başından sonuna kadar eğlenceli mükemmel bir film. 10/10
6 Haziran 2008 tarihinde eklendi
gerçekten izlenirken ÇOk zevk alınacak bir film seneryoda çok hoştu :D
4 Kasım 2007 tarihinde eklendi
çok güzel bir film.konusu güzel.benim başıma gelse ne olurdu acaba diye düşünüyor insan?? iyi vakit geçirmek isteyenler için bire bir
10 Kasım 2008 tarihinde eklendi
mükemmmmmmmmmmelllllllll bu kadar eğlenceli bir tek 50 ilk öpücüktü farklı sınıftalar belki ama çok fenomen bir yapım olmuş tebrikler ve jessica alba çok iyi oynamış yine her zamanki gibi