Good Luck Chuck
    Good Luck Chuck hakkında görüşlerin ?

mach-k
    mach-k

3 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    yer yer erotizmin tadını da dozunu da kaçırsa da üst orta bir romantik komedi.. ama orda hitch dururken de bu puanı haketmiyor..
    gorkcem
    gorkcem

21 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    dane cook-jessıca alba.bu ıkılıye dıkkat...romantık komedı sanırım. bu gerci bıraz +18 de var işin içinde ama kahramanımızın basına gelenlerı en ıyı boyle anlatabılırdı yonetmen.fılm gayet basarılı hoş bir seyirlik.izlenmesi tavsiye edilebilirr.gidin pişman olmazsınızz
    umarman-tr
    umarman-tr

7 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    Süper komikti, klasikleşmiş romantik komedilere farklı bir bakış açısıydı.. bence mutlaka izleyin ben çok güldüm.
    gferidun
    gferidun

16 Mart 2008 tarihinde eklendi
    guzel bir komedi izlenebilir açık sahneler var baya ginede komedi açısından ve aşk açısından iyi denilebilir.
    melik-e05
    melik-e05

5 Mart 2008 tarihinde eklendi
    yaa bu filmi sinemadamı izlediniz vcd yada dvd de gören varmı??
    pengux
    pengux

3 Mart 2008 tarihinde eklendi
    Eğlenip gülmeye ihtiyacınız varsa seyredin
    ozge-baday06
    ozge-baday06

22 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    Bu filmi izleyip de gülmeyecek biri olduğunu zannetmiyorum.Çok güzeldi..Ama küçük kardeşlerimizle izlemeyin çünkü birascık açık sahneler var;)
    jay-dee
    jay-dee

22 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    herkes eleştirmen olmuş..kimsenin hiçbirşeyi beğendiği yok..film gerçekten çok neşeli bi film....son zamanlar bi filmde bu kadar eğlenmemiştim...başrol kahramanımızın estetisyen arkadaşı süper :)
    muzur6
    muzur6

20 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    komik eğlenceli ve zevk alarak izlenebilecek filimlerden biri konu aslında tek düze ve sınırlı ama genede insanı eğlendiriyor.ama aldığı puanı hak ettiğini düşünmüyorum.güzel zaman geçirebilirsiniz ama gülmekten karnınızın ağrımasını ya da çok sempatik gelmesini beklemeyin...
    rocris-7
    rocris-7

6 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    gerçekten komik bir film izlemenizi tavsiye ederim
    hilkayist
    hilkayist

26 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    fena değil ama o kadar güzel film varken bunu
    izlemeye değer mi bilmem..?!
    iyi seyirler../7
    goncuoglualper
    goncuoglualper

19 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    romantik filmler arasında izlediğim en güzel filmdi. Jessica alba'nın oyunculuğu da filmin güzelliğine güzellik katmış
    Ertan Can
    Ertan Can

10 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    Sıradan bir konusu var. İnsanı sıkmasada sonunu tahmin edebileceğiniz bir yapım. Bilindik konular işlendiğinden filmden yeterince tatmin olamıyorsunuz. Klişe bir Romantik/Komedi. 10/6 İyi Seyirler...
    bizimboardnet
    bizimboardnet

22 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    Filmden çok daha fazlasını bekliyordum (: Beklediğimin altında olmasıyla birlikte kötü film olduğunu söylemek haksızlık olur diye düşünüyorum ... Bu konudan çok daha fazlasını beklerdin şahsen .. Ferhan Şensoy ve rasim öztekinin "Pardon" u bu filme 10 basar :D Gülmek istiyorsanız "Pardon" a bakın ((:
    boldheart
    boldheart

17 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    çok eğlenceli ve komik bir film farklı bir senaryo gerçekten ilginç bir film yapmışlar beğenmemek elde değil sıkılmadan izlenecek türden çok güzel 10/8 i hakediyor ben çok keyif aldım çünkü filmden...