brida-2
25 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
siz buna romantik mi diosunuz?? tek kelimeyle iğrençti... erotik film ve porno arasında bir fark vardır... bu pornonun konulusu gibi.. buradaki puana ve yorumlara bakıp izlemek istedim.. malum sahneleri atlayarak izleyim dedim ne mümkün 10 dk bile sürmüo..
arkadaslar aranızda bu filme güzel,komik,eğlenceli,hoş bir film diyenleri şiddetle kınıyorum.siz eğlenmek için çılgın motorcuları bi deneyin isterseniz.
Sen bu filmi izlemek istiyorsun ve yorumlara bakıyım eğer yorumlar iyi ise izleyeyim diyorsan bu filmi dünyadaki her yaşayan insan izledi ve maalesef izlemeyen tek sen kaldın.Film çok güzel romantik komedi.NOT:Aile ile izlenmez.
filmin bana kazandırdıkları: 1-)Penguenler kendi dışkılarını yerler. 2-)Normal bir insanın dirseğine dilini değdirmesi olanaksızdır. Açıkçası bu kadar. Filmde akılda kalan tek güzel yan ise cesika ablamızın sakarlıkları onun dışında dandirik bir amerikan eğlencesi.Bir de filmin türü için romantik/komedi denmiş bence bu sadece komedi olmalıydı.Kaldı ki komikliği de tartışılır. Ha bi de ailecek izlemeyin...