KaliteTAKİP
5 Aralık 2008 tarihinde eklendi
senarıste ne desem azdır nerden bulmus bu konuyu :Dyaw kalabalık arkadas ortamında ızlenmesını sıddetle tavsıye ederımm ınanılmaz saglam konusu ve oyuncularıyla muhtesem zaman gecırebılecegınız bır fılm mutlaka ızleyınn kopacaksınız :D 10/9:2
Çok ama çok eğlenceli ve bir o kadar komik.Romantizmin dozunda bırakılıp baymaması birçok erkek seyircinin de filmden hoşlanmasını sağlayacaktır.Sadece eğlenmek için film izleyenlerin bol bol başvuracağı filmlerden biri.
aldığı puanı çok abartılı bulduğum halde gerçekten de eğlenceli bir film olduğunu söylemeden edemeyeceğim. özellikle jessica alba rolüne tam oturmuş ve filmi zevkle izlenebilri hale getiren temel faktörlerden biri olmuştu.komikti ve zamanı geçirmek için gerçekten de idealdi ama dediğim gibi çok da abartılacak bir tarafı yok. 10 üzerinden 7.
Son zamanlarda izlediğim en başarılı romantik komedi. Dane Cook, geleceğin Jim Carreysi olabilecek yetenekte ve bu filmde beni çok güldürdü. Jessica Alba tüm güzelliği ve sakarlıklarıyla filmi izlenir kılan etkenlerden biri oldu. İlgi çekici bir senaryo, güzel espriler ve kulağa hoş gelen müzikleriyle izlenmeyi hak ediyor.
Gerçekten oldukça komik bir filmdi.Ben filmi izlerken çok eğlendim.Oyuncular mükemmel film çok akıcı.2 saate yakın bir süre nasıl geçiyor anlayamıyor insan.Yalnız filmin içindeki açık sahneler çok fazla.Kesinlikle 18 yaş üstünün izlemesi gereken bir film.10/9
komik eğlenceli ve zevk alarak izlenebilecek filimlerden biri konu aslında tek düze ve sınırlı ama genede insanı eğlendiriyor.ama aldığı puanı hak ettiğini düşünmüyorum.güzel zaman geçirebilirsiniz ama gülmekten karnınızın ağrımasını ya da çok sempatik gelmesini beklemeyin...