3,7
Hairspray hakkında görüşlerin ?
27 Ocak 2008 tarihinde eklendi
kesinlikle harika bir filmdi john travoltanın performansı da harikaydı 60lı yıllarda siyah-beyaz çatışmasını,insanların umutlarını,duygularını çok güzel anlatmış hem güldüren hem düşündüren bir film izlemenizi tavsiye ederim...
19 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Çok ama çok gzl bi filmdi.Çok eğlenceliydi.Danslar,kıyafetler herşey muhteşemdi.DVDsi çıkınca alcam.Herkese tavsiye ediyorum...
3 Ekim 2009 tarihinde eklendi
john travoltanın kadın hali acaip komik olmuştu...ayrıca sürekli lolipop yiyen garip görünüşlü kız da komikti fakat başroldaki kız cok sevimsizdi ve film cok duragandı... bi kaç dans sahnesi haricinde pek bi şeyi yok...eglenceli vakit gecirmek için uygun...
8 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Sırf Amanda Bynes var diye izlemek istiyorum. Ne zaman gelecek bilen var mı?
28 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
çok güzel bir film olmuş çok güzeldi açıkçası çok beğendim mutlaka izlenmeli
14 Eylül 2007 tarihinde eklendi
john travoltayı kadın kılığına sokan başarılı ve eğlenceli bir müzikal
14 Ocak 2008 tarihinde eklendi
film kareografileiyle, müzikleriyle ve kostümleriyle gerçekten de olağanüstü olmuş.
filmin orjinalinde edna turnblad i oynayan divine ın yerine john travolta yı koymak gerçekten de cok akıllıca ama john travolta nın divine kadar başarılı olduğunu söylemek zor.filmin 88 yapımı orijinalinin müzikale dönüştürülerek tekrar çevrilmesi de harika bir fikir gerçekten. çok başarılı bir film.
7 Ocak 2008 tarihinde eklendi
İşlediği konuyla, komikliğiyle mükemmel bir müzikal olmuş. Müzikal sevmeyenleri bile tatmin edecek bir film.
6 Şubat 2008 tarihinde eklendi
gerçekten çok iyi bir müzikal john travolta iyiki kadın olmamaış
6 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Ben bu filme sırf zac efron ve amanda bynes içinn gittim ama muhteşemdi.Oyunculuk zaten harika john travolta yine döktürmüş.Konu güzel.Kostümler,60ların havası çok güzel.Birinci filme göre çok çok daha güzel.İzlemezseniz çok şey kaçırırsınız.
20 Ocak 2008 tarihinde eklendi
müzikal severlerin mutlaka izlemesi gereken çok çok eğlenceli bir film... izleyeceklere şimdiden iyi eğlenceler :)
18 Şubat 2008 tarihinde eklendi
John Travolto okdr filmden sonra bu filme hic yakismamis,acikcası film uykumu getirdi
10 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Eğlenceli, kıpır kıpır, dansa teşvik eden, ekranın içine çeken, John Trovoltanın oyunculuguna hayran bırakan , kahkaha komalarına sokan müzikal. John Travolta basrolde oynamasına ragmen az gorunsede oyunculuguyla gene fılmı tepelere tasımayı basarmıs. Müzikler , dekor tam anlamıyla muhteşem. 10/10
20 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Filmin başında, sonunu tahmin edebiliyorsunuz.Yinede müzikallerden hoşlananlar için güzel,eh işte eğlencelik.10/6
20 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Arkanıza yaslanın ve keyfinize bakın..