Zor Karar
2,8

Demirtas
Demirtas

1 Ekim 2010 tarihinde eklendi
N. Cage ve son dönemlerdeki kötü seçimlerinden biri daha. Defalarca filme çekilmiş klasik bir konu. Artık kötü olmak istemeyen kötü adam.. Baştan sona klişelere boğulmuş, vasata bile ulaşamayan bir aksiyon.
birakin-gitsin55
birakin-gitsin55

12 Mart 2009 tarihinde eklendi
berbat bir fiLmdi... bas roL oyuncusunun daha secici dawranip boLesi kotu fiLmLerde oynamamasi gerek bence...
AstalaVista
AstalaVista

28 Aralık 2008 tarihinde eklendi
İsmi cuk otuRmuş.. HArbiden kiRAlık katil için ZoR KaRaRLaR ile doLu bi film.. 6 puan yeter..
su-sisesi
su-sisesi

18 Şubat 2009 tarihinde eklendi
filmin artısı nicholas cage...kendi türüne ait film çok.. konu olarak benzerleride çok... daha önce izlediğimiz tarzlara bakarak yorum yaparsam..örnek:suikast çemberi..çok sıkı(cı)bi film sayılmaz..zaman geçirmek için izlenebilir... beklenti fazla olmasın...
zgrklc
zgrklc

12 Şubat 2009 tarihinde eklendi
bitsede kurtulsak dedırtecek kadar sıradan bır fılm
Spike
Spike

31 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Ya nicolas cage iyi hoş da senaryo da iş yok.Klasik bir Aksiyon filmi olmuş.Ama dediğim gibi yönetmen ve oyunculuk kaliteli olmuş.Mesela şu sal gibi bişeyin içinde adama ateş ederken kameranın suyun altından kurşun izlerini göstermesi hoşuma gitti
scar-face-53
scar-face-53

18 Şubat 2009 tarihinde eklendi
cage abi yakışmadı bu film sana ya.... oynama böle filmlerde... sen face off, family man, city of angel gibi filmlere yakışıyorsun. biz onlarla tanıdık yüreğimize koyduk seni. böle izlenmeden bıkılacak filmlerde görmek istemiyoruz seni....
sugarly-2
sugarly-2

8 Kasım 2008 tarihinde eklendi
adamlar artık film olsun diye film çekiyorlar..bu ne kardeşim ya..senaryo diye bişey yok..vasatın çok çok altında..
pulp-fiction
pulp-fiction

31 Ekim 2008 tarihinde eklendi
İlk ara verilene kadar gayet iyi ancak ikinci yarı klasik bir şekilde bitiyor. Sinemada izlemezseniz çok birşey kaçırmamış olursunuz.
47-hitman
47-hitman

8 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Nicolas Cageden çok kötü bir film daha. Nicolas Cage kiralık katil rolünü hiç becerememiş bence yani o rol oturmamış ona. Filmde konu olarak klasik son bir iş bitirme hesabı, aksiyon sahneleri çok basit ve alışılmış. Bence bu filmi izlemesinizde olur vakit kaybından başka birşey değil. Paranıza yazık böyle kötü bir kiralık katil filmi izleyeceğinize Leon, La Femme Nikita, Hitman, Collateral gibi filmleri izlemenizi tavsiye ederim.
lord3000
lord3000

16 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Sıkmadan izlenen ama yinede şahane diyemeyeceğimiz, orta şeker bir Suikast filmi. İşin güzel yanı filmin sıkmaması için(bayan arkadaşlarımızla da seyredebilmemiz için)hayata yönelik unsurlar da işlemişler filmde. Aşk,hayata bakış,değerler,insanlık ve birazda duygusallık vs... Dehşet iki sahne var filmde.Nicholas amcamız kayıkta bir amcamızın elini koparıyor.Sonra kopan eldeki tabancayı alıp adamı öldürüyor.Müthişti.İkincisi havuzda öldürme sahnesi.Çok ilginçti. Canın sıkıldıysa ve parama acımam diyorsanız (çünkü evdede seyredilse aynı etkiyi verir) alıp kafanı vakit geçirmek için gidilebilicek orta şeker bir film işte.
akif-selduz
akif-selduz

6 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Nicolas Cage e yakıştıramadığım tarzda bir film olmuş daha ii olablirdi..yinede kendini izlettryo..6/10
tfriday
tfriday

7 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Vasat bir film bana kalırsa.
Notum 1o üzerinden 5.
Bu arada filmin ismini kim cevirdiyse bravo yani Bangkok Tehlikesini Zor Karar yapmış.
meltem-0699
meltem-0699

30 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
KÖTÜ KÖTÜ.Seyretmeyin...
hassler8
hassler8

21 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Sıkıcı bir film olmuş. sırf nicholas cage için gittim ve onun böyle bir filmde nasıl oynadığına hala inananamıyorum.