Zor Karar

konu olarak cok sıradan geldi bana ama işlenşi fena değildi 10/7
Ihsan Hulusi Barstugan
Ihsan Hulusi Barstugan

19 Şubat 2009 tarihinde eklendi
dikkat ederseniz n. cage son yıllarda film kalitesini çok düşürdü.film seçmiyo her filme oynuyo.kendine çeki düzen ver dostum seni seviyoruz
adnoka
adnoka

23 Şubat 2009 tarihinde eklendi
N.Cage herhalde filmin ismi gibi zor karar vererek ,birazda zorlama bir rolle hayranlarını üzdü.Bir tekrar filmi. Amerikan versiyonunu izledik.6/10.
hassler8
hassler8

21 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Sıkıcı bir film olmuş. sırf nicholas cage için gittim ve onun böyle bir filmde nasıl oynadığına hala inananamıyorum.
serhatgerlo
serhatgerlo

21 Şubat 2009 tarihinde eklendi
nic adamım cok basarılısın her filminde keske senden tr dede olsa seni seviyoruz
mesut115
mesut115

29 Ekim 2008 tarihinde eklendi
filmin seyri cok güzel ve cok güzel gidişatı var ama sonunu wanted filmine benzetmişler sonunu begenmedim ölmemeliydi bence
ykpdl
ykpdl

30 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Filmi izledim nicho iyi ama senaryo çok sıradan izlemeseniz çok şey kaybetmessiniz, yine de nicho hayranlarına tavsiye edilebilir.10/7
cihanoner86
cihanoner86

23 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Hep aynı tür filmler. Jason Stathamın filmleri de bu tür kurguda. Bi Nicolas Cage bu suikastçı tipinde rol yapmamıştı ama yakışmış kötü durmamış. Film olarakta boş vaktinizde izleyebileceğiniz filmlerden. Sonuda fanteziye kaçmış.
bluebest2004
bluebest2004

2 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Filmden olağanüstü bir konu derinliği beklemeyin, zaten tür olarak da buna uygun değil. Ben filmi dün izledim keyifli 1-2 saat geçirdim diyebilirim. Bu hafta Mustafadan sonra izlenebilecek en iyi film.
İyi seyirler
volkan-5
volkan-5

23 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Hiç bir film için bu kadar ağır konuşmam ama gerçekten , ama gerçekten , kesinlikle izlemeyin. Söyliycek söz bulamıyorum. İzlediğim en berbat filmler arasında zirveye oturdu.
Ve inanın bana,
gerçekten çok berbat filmler görmştüm..
kocakaptan35
kocakaptan35

13 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Nicolas Cage için izleme gafletini gösterdim,bu kadar boş ve kalitesiz filmde oynadığı içn kendisini kınıyorum.10 üzerinden 0 iğrenç.
h-pural
h-pural

10 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Çok güzel bir filme benziyor.. Nicolas Cagenin de oynaması filme ayrı bir hava katıyor..
onurelalmaz
onurelalmaz

1 Kasım 2008 tarihinde eklendi
yine bir katilimiz var.katilimizin kuralları fln var..ee kıza aşık olur insani duyguları kabarır sonrası malum..basit senaryo..hayal kırıklığı 10/5
brick84
brick84

10 Mart 2009 tarihinde eklendi
Nicolas cage sana bu filmi getiren manejarini kapı önüne koy.
gzmli
gzmli

14 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
nicolas cage ye film biraz küçük gelmiş seneryoda iş yok yani sıradan ama vasat değil izlenilebilinir ancak çok şey beklemeyin