Zor Karar
2,8

karakulah
karakulah

28 Şubat 2009 tarihinde eklendi
afişine, konusuna ve fragmanına sakın aldanmayın..aksiyon değil tamamen drama..ve çook basit...
Burak T
Burak T

12 Eylül 2009 tarihinde eklendi
vasatta değil, iyide değil. Nicolas Cage i görünce kesin çok iyi bir filmdir dedim ama bunada şükür. 6/10
mstermen
mstermen

18 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Bir kiralık katilin anotomosi desek yanlış olmaz filme film macera filmi olmasının yanında birini öldürmenin insanda yaşattığı ruh halinide çok ii anlatmış...
Mutlaka izleyin diyemicem çünkü klasik macera filmleriden çok fazla farklı yanı yok bana göre 10 üzerinden 6 verdim cd si çıktığında evde izlenebilecek bi film...
Furkan Özden
Furkan Özden

17 Ağustos 2014 tarihinde eklendi
Nicolas Cage’in hünerli oyunculuğuyla vücut bulmuş bir seri katilin hayatını sorgulamasıyla doğru ve yanlış ekseninde Bangkok’ta geçen tipik bir suç, gerilim filmi. Son zamanlarda Nicolas Cage’in sırf para kazanmak için oynadığı bir film değil, izlenebilir. İzleyici tatmin edecek kadar aksiyon ve gerilime de yer verilmiş. Arkadaşlarınızla izleyebileceğiniz çerezlik bir film. Fakat finali hiç beğenmedim. Daha farklı olabilirdi.
Serrcan
Serrcan

28 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Aslında çok acımasızca eleştirmezsek ve nicolasın hatrına dersek izlenebilir bi film.Ama vasat bi film olduğu gerçek ve kötü bi son yok yok izlenebilir filan değil boşverin izlemeyin
lord3000
lord3000

16 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Sıkmadan izlenen ama yinede şahane diyemeyeceğimiz, orta şeker bir Suikast filmi. İşin güzel yanı filmin sıkmaması için(bayan arkadaşlarımızla da seyredebilmemiz için)hayata yönelik unsurlar da işlemişler filmde. Aşk,hayata bakış,değerler,insanlık ve birazda duygusallık vs... Dehşet iki sahne var filmde.Nicholas amcamız kayıkta bir amcamızın elini koparıyor.Sonra kopan eldeki tabancayı alıp adamı öldürüyor.Müthişti.İkincisi havuzda öldürme sahnesi.Çok ilginçti. Canın sıkıldıysa ve parama acımam diyorsanız (çünkü evdede seyredilse aynı etkiyi verir) alıp kafanı vakit geçirmek için gidilebilicek orta şeker bir film işte.
filmkurdu
filmkurdu

4 Ocak 2009 tarihinde eklendi
arkadaşlar film için çok acımasız yorum yapmışsınız.bu filmi izleyenler bence pişman olmaz.güzel bir film.
akif-selduz
akif-selduz

6 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Nicolas Cage e yakıştıramadığım tarzda bir film olmuş daha ii olablirdi..yinede kendini izlettryo..6/10
Şenyıldız
Şenyıldız

28 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Nicolas Cageninde kötü filmleri olabiliyormuş bende yeni öğrenmiş oldum. izlemesenizde olur vasat diyebilirim
hicolumudusundunmu
hicolumudusundunmu

21 Eylül 2008 tarihinde eklendi
3000 oy ile 5.2 ortalama aldığına göre izlemesek olur diyeceğimiz bir film gibi. Download yapıyorum suan yorumumu aktarıcam ancak ümitli değilim...
selcuk35
selcuk35

3 Aralık 2008 tarihinde eklendi
film o kadar da kötü değil. hatta 8/10 bile hakediyor. izleyin bence.
fthgzl79
fthgzl79

14 Mart 2009 tarihinde eklendi
bu adamda birkere katil tipi yokkatil olmak istemiş ama bence batırmışçok büyük hayranıyımdır ayrıcaçok kötüydü film
tfriday
tfriday

7 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Vasat bir film bana kalırsa.
Notum 1o üzerinden 5.
Bu arada filmin ismini kim cevirdiyse bravo yani Bangkok Tehlikesini Zor Karar yapmış.
meltem-0699
meltem-0699

30 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
KÖTÜ KÖTÜ.Seyretmeyin...
white-black1988
white-black1988

3 Kasım 2008 tarihinde eklendi
film güzel bazı orjinal sahneleri var ama tek eksiği soundtrackleri kötü olmuş bazı aksiyon sahneleri bile insanı uyutuyor bu yüzden