Zor Karar
2,8

ilsalaron
ilsalaron

2 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Son zamanlarda Nicolas Cage oynadığı filmler çok kötü sıradan ve B tarzı filmlerdi, bu film ise bana göre Nicolas Cage son zamanlarda oynadığı en iyi ve en sıkı filmlerden biri. Nicolas Cagein böyle bir filmle geri dönmesine sevindim.
Fahri07
Fahri07

26 Haziran 2009 tarihinde eklendi
güzel film
lovejunkie
lovejunkie

16 Kasım 2008 tarihinde eklendi
izlenebilir bir filim...ama mükemmel diğil..çok fazla beklentiniz olmasın
alba42
alba42

22 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Tırt bir film, oldukça sıkıcı ve bitse de gitsek tadında.Leon dan da oldukça etkilenmişler ama duygusallığın dsi bile yok filmde.Nicholas Cage filmin kalitesini biraz olsun arttırıyor .
songuul
songuul

5 Kasım 2008 tarihinde eklendi
film gerçekten çok güzel
filmın puanına bakarak nerdeyse gırmeyecektım ama sakın puana aldanmayın
tamam kesınlıkle ızleyın
oy1131984
oy1131984

20 Eylül 2008 tarihinde eklendi
bu film sadece nicolas cage için izlenir..muhteşem bi filme benziyo..zaten nicolas cage başlı başına muhteşem
ulusoy-s
ulusoy-s

29 Ekim 2008 tarihinde eklendi
walla ben filmii izledimm süperrrr bi filmm diebilirimmm...sürükleyiciii ve rol sahibine yakıştııı...kesinlikle bi zamn kaybıı deill..izleminizi öneririm
aydin-dereli
aydin-dereli

24 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Çok başarılı ve güzel bir film. Son yıllarda böyle film yapılmadı.10/8
bluebest2004
bluebest2004

2 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Filmden olağanüstü bir konu derinliği beklemeyin, zaten tür olarak da buna uygun değil. Ben filmi dün izledim keyifli 1-2 saat geçirdim diyebilirim. Bu hafta Mustafadan sonra izlenebilecek en iyi film.
İyi seyirler
sozcelyk
sozcelyk

3 Kasım 2008 tarihinde eklendi
sinemayı zevk almak için değil de sanat olsun diye izleyenlerin

yani efendim there will be blood da daniel day lewis in bakışı çok güzeldi. film 1900 lü yılların şununu bununu ustaca anlatıyor aksiyon tabiki olmaz böle filmlerde

diyenlerin beğenmeyeceği bir film...

ama sürükleyici birr film arayanların !!!!!filmi boş vakitlerinde zevk almak için izleyenlerin !!!!!!!!!!!!!!! çok beğeneceği bir film...
fb-caner89
fb-caner89

3 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Burdaki yorumlara şaşmamak elde değil. Film için ilk görüşüm iyi değildi açıkçası. hatta girişinde saydığı 4 kuralı duyunca;"Eyvah klişeler silsilesi başlıcak" dedim. Fakat film ilerledikçe Gerçekten güzel bir film olduğu ortaya çıktı. Sadece bir sahnesi saçma idi(Başkanlı olanı). Filmde bayan bi aksiyon yok. mesela "wanted" gibi içi boş aksiyon değil. sahneler mantıklı ve çoğunlukla gerçeğe uygun. Bir katilin her yönüyle incelenmesi de denebilir ayrı gözle bakılırsa. Kısacası Gidilir izlenir. Gerçekten güzel bir film
h-pural
h-pural

10 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Çok güzel bir filme benziyor.. Nicolas Cagenin de oynaması filme ayrı bir hava katıyor..
darkwolf-2
darkwolf-2

4 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Sanki aldığı puan az gibi, 7-8 arası bir puanı hakediyor.
serhatgerlo
serhatgerlo

21 Şubat 2009 tarihinde eklendi
nic adamım cok basarılısın her filminde keske senden tr dede olsa seni seviyoruz
selcuk35
selcuk35

3 Aralık 2008 tarihinde eklendi
film o kadar da kötü değil. hatta 8/10 bile hakediyor. izleyin bence.