2,8
Zor Karar hakkında görüşlerin ?
10 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Vizyondaki rakipleri Death Race ve Max Payne den bir adım öne çıkan bir aksiyon.Belki daha önce hiç izlemediğimiz kadar yeni bir film değil ama oldukça iyi çekilmiş birkaç sahnesiyle sıkılmadan izlettiriyor kendini.
3 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Kesinlikle beklentileri karşılamıyor,Nicolas Cage olduğu için kötü film diyemiyorum ama izlemezseniz birşey kaybetmezsiniz..
12 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
bence guzel fılmdi..katıl rolu bence yakısmıs...cok kalıtelı olmasada seyırlık bır fılm.gorsellk sahnler guzel...tayvanlı kız muhtesem..nıcolas cage ın kızı olan askı ve karakterını sorgulamasıda MUThis...ben 7 verdım.
1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Arkadaşlarla film sonrası bu neydi dediğimiz film. Nicolas Cagee hiç yakışmamış bu film. Nicolas Cage oynamasın bu film 5 üzeri çıkamaz.
11 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Nicholas Cagein bence en iyi oynadığı filimlerden biri değil ama en kötüde değil.Senaryo gizemli ve tantanalı başlasada insanı saran bir teması yoktu,yinede Nici sevenler izlesinler.
2 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Klişe dolu bir film.Bir yorumcunun dediği gibi hiç bir yenilikte içermiyor.Evde oturup izlenecek filmlerden.Ayrıca senaryo sanki çok uzunmuş ama filme yansıtmaya kalkınca heryerinden budamışlar gibi geliyor,çoğu şeyi kısa kesmişler hissine kapılıyorsunuz ya da geçiştirmişler.Her filme olmazsa olmaz aşk hikayesi mesela, bu filmde de suikastçı abimizle sağır kızımız arasında yaşanıyor.Belki güzel şeyler çıkabilirdi ama yoğunluk yok bu sahnelerde de.Yalnız son sahne güzel olmuş,'Leon' canlanır gibi oldu gözümde.Kısaca ne çok iyi ne çok kötü,ortalama bir film bence.
12 Eylül 2009 tarihinde eklendi
vasatta değil, iyide değil. Nicolas Cage i görünce kesin çok iyi bir filmdir dedim ama bunada şükür. 6/10
23 Şubat 2009 tarihinde eklendi
N.Cage herhalde filmin ismi gibi zor karar vererek ,birazda zorlama bir rolle hayranlarını üzdü.Bir tekrar filmi. Amerikan versiyonunu izledik.6/10.
1 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
nicholas cagee yakıştıramadım sıradan bir film olmuş.
18 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Bir kiralık katilin anotomosi desek yanlış olmaz filme film macera filmi olmasının yanında birini öldürmenin insanda yaşattığı ruh halinide çok ii anlatmış...
Mutlaka izleyin diyemicem çünkü klasik macera filmleriden çok fazla farklı yanı yok bana göre 10 üzerinden 6 verdim cd si çıktığında evde izlenebilecek bi film...
27 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
konu olarak cok sıradan geldi bana ama işlenşi fena değildi 10/7
17 Ağustos 2014 tarihinde eklendi
Nicolas Cage’in hünerli oyunculuğuyla vücut bulmuş bir seri katilin hayatını sorgulamasıyla doğru ve yanlış ekseninde Bangkok’ta geçen tipik bir suç, gerilim filmi. Son zamanlarda Nicolas Cage’in sırf para kazanmak için oynadığı bir film değil, izlenebilir. İzleyici tatmin edecek kadar aksiyon ve gerilime de yer verilmiş. Arkadaşlarınızla izleyebileceğiniz çerezlik bir film. Fakat finali hiç beğenmedim. Daha farklı olabilirdi.
3 Kasım 2008 tarihinde eklendi
film güzel bazı orjinal sahneleri var ama tek eksiği soundtrackleri kötü olmuş bazı aksiyon sahneleri bile insanı uyutuyor bu yüzden
14 Kasım 2008 tarihinde eklendi
kesinlikle katılmıyorum. death racein yarısı bile olamaz...filmin sonu berbat. nehirdeki kol kopma sahnesi dışında etkileyici hiçbir sahne yok. Kısacası 6/10