Serrcan
28 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Aslında çok acımasızca eleştirmezsek ve nicolasın hatrına dersek izlenebilir bi film.Ama vasat bi film olduğu gerçek ve kötü bi son yok yok izlenebilir filan değil boşverin izlemeyin
konusu zaten basit çekim ve oyunculuklar ondan dahada basit alalade bir film . kanalların gece yarısı verdiği izlensede olur izlenmesede tarzından bir film . nicoles bile kurtaramaz
Nicolas cage gibi bir aktörün bu projeyi nasıl kabul ettiğini anlamak mümkün değil.Senaryo ve gelişen olaylar o kadar kötü ki anlamak mümkün değil. 2/10
Nicolas Cagenin fantastik sinemaya olan büyük tutkusunu bilmeyen yoktur bir dolu saçma sapan kötü fantaştik öğeli filmde oynamasına alıştıkta klişe kötü bir suç aksiyon filminin(90'lardaki woo filmlerinin ucuz bir kopyasıydı orjinalide) tekrar yapımında ne işi olduğunu anlamak mümkün değil, film saçmalığın ve aptallığın zülme çaldığı sınırda.
Son derece gereksiz bir film hele Nicolas Cagee hiç yakışmamış. Bu tarz konular kaç kez anlatıldı belli değil paranızı ve vaktinizi boşa harcamayın derim. 10/5 benim puanım.
bence tamamen nicolas cagein isminden faydalanılmış.ne aksiyon ne kurgu tatmin etmiyor.öyle ortaya karışık bi aksiyon olmuş.hayal kırıklıgı yasayabilirsiniz.
Nicolas Cage çok kaliteli bir oyuncu ama artık aksiyon sahnelerinin hakkını veremiyor çok ağır kalmış. sonderece klasik bir suikastci filmi birçok anlamsız sahne var başından sonuna kadar çok sıradandı izleyiciyi şaşırtmayan bir yapım olmuş.final sahnesi oldukça mantıksızdı