Serrcan
28 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Aslında çok acımasızca eleştirmezsek ve nicolasın hatrına dersek izlenebilir bi film.Ama vasat bi film olduğu gerçek ve kötü bi son yok yok izlenebilir filan değil boşverin izlemeyin
N. Cage ve son dönemlerdeki kötü seçimlerinden biri daha. Defalarca filme çekilmiş klasik bir konu. Artık kötü olmak istemeyen kötü adam.. Baştan sona klişelere boğulmuş, vasata bile ulaşamayan bir aksiyon.
Vizyondaki rakipleri Death Race ve Max Payne den bir adım öne çıkan bir aksiyon.Belki daha önce hiç izlemediğimiz kadar yeni bir film değil ama oldukça iyi çekilmiş birkaç sahnesiyle sıkılmadan izlettiriyor kendini.
Son zamanlarda Nicolas Cage oynadığı filmler çok kötü sıradan ve B tarzı filmlerdi, bu film ise bana göre Nicolas Cage son zamanlarda oynadığı en iyi ve en sıkı filmlerden biri. Nicolas Cagein böyle bir filmle geri dönmesine sevindim.
bence guzel fılmdi..katıl rolu bence yakısmıs...cok kalıtelı olmasada seyırlık bır fılm.gorsellk sahnler guzel...tayvanlı kız muhtesem..nıcolas cage ın kızı olan askı ve karakterını sorgulamasıda MUThis...ben 7 verdım.
konusu zaten basit çekim ve oyunculuklar ondan dahada basit alalade bir film . kanalların gece yarısı verdiği izlensede olur izlenmesede tarzından bir film . nicoles bile kurtaramaz
Nicholas Cagein bence en iyi oynadığı filimlerden biri değil ama en kötüde değil.Senaryo gizemli ve tantanalı başlasada insanı saran bir teması yoktu,yinede Nici sevenler izlesinler.
Ya nicolas cage iyi hoş da senaryo da iş yok.Klasik bir Aksiyon filmi olmuş.Ama dediğim gibi yönetmen ve oyunculuk kaliteli olmuş.Mesela şu sal gibi bişeyin içinde adama ateş ederken kameranın suyun altından kurşun izlerini göstermesi hoşuma gitti