arkadaşlar bide untmayın bu bir devam filmi diil...yeni bir çekim..bu konuda çok fazla yanlıgıya düşülüyor...şuanki hallowen le eski yapımı kıyaslamayı bırakalım artıkta şu filmin tadını çıkaralım..yine söylüorum süperdiiiiiii :)
bu ne saçmalık gayet zamanımı kaybettiğime yanıyorum ardından film izlettirdi bana bu tatminsizlil sank Porno film izledim herkes sevişiyor ve ölüyor karma karışık bir olay ve ne ses efekti ne bir mana ne bir amaç saçmalık bu film...
nefes kesici çok güzel bi film bence.mıchael myers i çok duymuştum.ilk kez izledim.süper bir başrol.artık efsaneleşmiş tabi bence korku filmi seviyorsanız kesnlikle gidin.
bence o kadar da güzel bir film deil hep insanları öldürüyo işte.piskopat bi adamın yaşantısı izlemenizi tavsiye etmem çünkü çok sıkıcı sinema da ki herkesin uykusu gelmişti
filmin konusu hakkında bi fikri olan varsa yazsın dün gittim filme adam önüne geleni öldüüyor korku filmi değil çok saçma bi filmdi keşke 1408 gitseydim::(((((
Liseli yıllarda tanıştığım ve favori filmlerinden bir olan efsanevi ?Halloween? serisi, yeniden çevirimiyle geri döndü. Bu film Müzigiyle, Michael Myers'yla, Jamie Lee Curtis'yle (ki Hollywood'ta ünlenmesini sağlayan filmdir) ve Dr. Loomis'yle o zamanlar bir kült olmuştu. Hatırlıyorum da, o zamanlar bu serinin üçüncü bölümü olan Halloween 3,?ün videosun satın almıştım ama o video kaseti almamla geri vermem bir olmuştu, zira Halloween 3'ün bu kült filmle ismi dışında hiçbir ilişkisi olmadığı gibi son derece abuk sabuk bir film oluşuydu. İşte aynı hisleri bu yeni Halloween filmi bittiğinde de yaşadım. Bütün Halloween serilerindeki senaryoları alt üst eden bir hikaye var karşımızda, bırakın onu filmin ilk yarısı çok gerekliymiş gibi Michael Myers karakterinin nasıl bir psikopat katile dönüştüğünü anlatmakla geçiyor (üstelik katilin yüzü defalarca gözümüze deşifre edilerek, halbuki bu filmlerin özelliği katilin yüzünün deşifre edilmemesiydi), bir de garip bir şekilde Rob Zombie bize Michael Myers mağdur (!) olduğunu kanıtlamaya çalışıyor adeta. Bu film için bence en güzel yorumu beyazperde yazarı Oktay Ege Kozak yazmış onu okumanız bile yeter bu film için. Ve tabii galiba en önemli eksiklik bu filmde J. Lee Curtis'in de olmayışı. Bu film en sonunda şunu da bize belirtiyor: J. Lee Curtisiz Halloween, Halloweensiz J. Lee Curtis olmaz olamaz.
merak ettiğim fimlerden biri de buydu aslında... söylenildiği gibi myers kanı donduran bir soğukluk edasıyla yani yüzünde bir ifade olmuyor(hoş yüzünde de maske var bu amaç için olsa gerek değil mi:S)cinayetini işlerken.... gitmek istiyorum bende YaaA:'(
bu yil amerikada kısa sürede 60 milyon hasilat yapıyorsa eğer bu onların ne kadar kotkafalı oldularına küçük bi örnektir. Gecenin bi körü çıksa tvde izlenebilir.
berbat bir yeni versiyon. çocukluğuna ineyim demiş zombie ama keşke hiç inmeseymiş ya da daha kabiliyetli bir çocuk bulsaymış. benden tavsiye sakın sinemaya gidip paranıza yazık etmeyin.