Demirtas
11 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Güzel kurgusu ile kendini izleten bir film. "Acaba ne olacak", "Acaba nereye bağlanacak" diye kendi kendinize soruyorsunuz. Film kendini son ana kadar izletiyor. Ancak daha çarpıcı bir final, filme ekstra bir puan daha kazandırabilirdi.
Bu film nasıl bu puanda olur anlamıyorum!Bence çok kaliteli bir film.Hikaye sizi baştan sona kadar bağlıyor,bir an bile filmden kopamıyorsunuz.Ayrıca Philip S. Hoffman ın oyunculuğuda herzamanki gibi etkileyici!
filmi izlerken konusunu çok beğendim ve ekrana yansıtış şeklide çok hoşuma gitti. 'hank' karakteri bizim mahallede oturan sevdiğim bir abiylede çok bağdaştırdım. film genel olarak sidney lumet havasında geçiyor ve bu yüzden sdney lumetin daha önceki filmlerini izleyenelrden varsa sıkılmayacakalrı kesin ve onu yeni tanıyanlar olduğunda bunu sevecekler. oyunculuklar başarılı ve marisa tomei de görmeniz gereken bir performansta 10/7
Çok kuvvetli ve ilgi çekici bir senaryosu olmasına rağmen anlatımı hiç sürükleyici değil,bir kaç sahne dışında gerilim filmi izlediğinizin farkına varmak güç açıkçası.Genede sıkılmadan izlenebilecek,iyi bir yapım.10/7
aslına bakıldığında kolu olarak çok değişik olmasada filim biraz yavaş işlensede bence filimin kurgulanışı ve anlatımı güzel olmuş.aslına bakıldığında filimin başında sonuna dair büyük ölçüde ne olucağını tahmin etsenizde genede işlenişi güzel olmuş.çok güzel değil ama çok kötü ve sıkıcı olduğunuda düşünmüyorum...
oyunculuklar çok güzel. ama film sanki yaprak dökümü'nün amerikan versiyonu gibi. bir ara gerilmekten filmden tamamen koptum. ama sonu çok güzel. tavsiye ederim. bazı yerlerde tutarsızlıklar olsa da izlenecek bir film.
Filmi izledim.Çok çok iyi diyemeyeceğim çünkü filmde bi eksiklik war çoğu dalda oscar a aday olucağı söyleniyor ama bence o kadarda abartı bir film değil.Film konusu açısından çok iyi bir konuya sahip daha iyi ellerde daha iyi bir yönetmen ve senaristle daha iyi olacağını düşünüyorum...