hapisci35
15 Şubat 2008 tarihinde eklendi
kurgusuyla,senaryosuyla gayet dikkat cekici bir film.belki tek eksik oyuncu kadrosunun zayif olmasi.tabi bu filmde basarisiz oyuncular oldugu anlamina gelmiyor.film kesinlikle daha yuksek puani hakediyor..810
kesinlikle kaliteli bir film. ama bu puan haksızlık. Allahtan film araştırırken imdbyede bakıyorum. sırf ortalama yükselisin diye 10 verdim. ama hakkı 8/10
bence aldığı puanı hakeden bir film. daha fazla puan vermek diğer filmlere haksızlık olurdu. olay sıradan bir soygun ve işlerin sarpa sarmasından başka birşey değil. zamanda geri sararak süsleme yapılmaya çalışılmış ama yetersiz. epeydir bir film hakkında bu kadar olumsuz düşünmemiştim. zor bitirdim diyebilirim. Philip Seymour Hoffmanın oyunculuğuna diyecek hiçbir şeyim yok ama nereye kadar.. 6/10
son zamanlarda ''belki bu sefer iyi çıkar'' diye vaktimi boşa harcadığım onca filmden sonra adam gibi bir film seyretmek nasip oldu. 10 üzerinden 9 diyorum. Filmi izlerken sinirlerimin gerildiğini hissettim.
Maalesef yorum yazan arkadaşların çoğuyla aynı fikirde değilim. Kesinlikle çok boş film, tamamen zaman kaybı ve hayal kırıklığı yaratan bir film. Sırf yönetmenin flashbck kurgulama çabaları ve Philip Seymourun oyunculuğu hatırına 5/10.
Sidney Lumet'in uzun bir aradan sonra ortaya çıkardığı sağlam bir film. Filmde aile içi olaylar çok iyi bir şekilde yansıtılmış Philip Seymour Hoffman ve Ethan Hawke çok iyi oynamışlar ama özellikle Philip Seymour Hoffman son dönemlerde oynadığı filmlerle yükselen performansına bir yenisini daha eklemiş bulunuyor. Filmde çok değişik bir soygun hikayesi anlatılıyor ama bu bildiğimiz klasik soygun filmlerinden değil. Bu tarz konularda çekilen filmlerden kendine özgü bir ilk diyebilirim. Bence filmi izleyin ama çokta aksiyon falan beklemeyin zaman zaman ağırlaşan ve diyalogların sürüp gittiği görülmesi gereken bir film
gercekten elfshu'yakatılıyorum galiba ben de yorum yazanlarla aynı filme gitmemişim!ben bunu cok az film icin öylerim ama cidden zaman kaybı:S kesinlikle tavsiye etmiyorum!oldukca agır ilerleyen anlamsız diyalogların oldugu erotizmin son derece anlamsız işlendiği sıkıcı bir film:S
Dört kişi filmi izledik ya biz gerçekden hiçbirimiz filmden anlamıyoruz yada yorumu yapanlarla aynı filmi seyretmedik! Başka bi açıklaması yok bunun. Gerçekden boşa zaman kaybı olan bir film kötü ötesiydi bence paranıza ve zamanınıza yazık etmeyin derim!