Senaryosu cok ılgınc olmamakla bırlıkte işleyiş tarzı farklı.bazı sahnelerın gereksız ya da fazla uzun tutulmus olması sızı bıraz sıkabılır.Sanırım yönetmenın burdaki amacı filme doğallık katmaktı.Bence oyunculuğu asıl ii olan Ethan Hawke dı.Yorumlara baktığımızda coğu ınsan beğenmıs fakat puanı dusuk...Nerden baksanız bence de 7-8 puanı hakedıyor.
iyi kadrodan oluşan sürekleyici bir film. oyuncuların hakkını vermek lazım, özelliklede Philip Seymour Hoffman'ın... ayrıca Marisa Tomei mükemmel bi kadın filmde tüm güzelliğini sergilemiş (42 yaşında olduğuna inanmak zor) Herşeye rağmen filmden çok şey beklemeyin... 10/7
Alejandro Gonzalez'in "Paramparça Aşklar Köpekler" filmini izleyenler için bu film anlatım tekniği açısından biraz karikatürize gibi gelebilir.Galiba yönetmen bu filmden oldukça etkilenmiş gibi.Ama o filmin tadını yakalayamamış.Yinede izlenmesi gereken bir film.
oyunculuklar çok güzel. ama film sanki yaprak dökümü'nün amerikan versiyonu gibi. bir ara gerilmekten filmden tamamen koptum. ama sonu çok güzel. tavsiye ederim. bazı yerlerde tutarsızlıklar olsa da izlenecek bir film.
son zmaanlarda izlediğim en farklı en güzel filmlerden biriydi...eğer has bir sinema severseniz izleyin büyük zevk alırsınız ama eğer daha çok klasik amerikan gişe filmlerini seviyoranız zevk alamazsınız...84 yaşındaki sidney lumet i ayakta alkışlamak gerek oyuncuların performansları 4 4 lük senaryo kurgu herşey mükemmel haftlardır ilk kez 10/10 veriyorum bir filme
Filmi izledim.Çok çok iyi diyemeyeceğim çünkü filmde bi eksiklik war çoğu dalda oscar a aday olucağı söyleniyor ama bence o kadarda abartı bir film değil.Film konusu açısından çok iyi bir konuya sahip daha iyi ellerde daha iyi bir yönetmen ve senaristle daha iyi olacağını düşünüyorum...