3,6
Ölümcül İçgüdü hakkında görüşlerin ?

15 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Son derece başarılı bir biyografi. V. Cassel harika oynamış. Kesinlikle izlenmeli derim.
1 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Filmin puanını çok düşük buldum,gerilim ve şiddeti hatta aksiyonu oldukca iyi hissettiren bir film.Bazı yerlerde inandırıcılık çizgisini biraz aşsada son zamanların en iyi gangster filmlerinden biri olduğu açık.10/8
3 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Vincent Casselin mükemmel oyunculuğu beni bu filme hayran etti.Part 2 yi merakla bekliyorum.
29 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
ikinci film ile beraber izlenmesi gereken film. satiraralarinda, mesrine nin, ruh halini gorebiliyorsunuz, dikkatli okuyunca. public enemy deki dilinger ile cok benzerlik tasiyor, mesrine. aksiyon ve macera dolu bir dram olmus gercekten. ikinci film daha basarili kanaatimce.
2 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
izledikçe daha çok vur, daha çok öldür diyorsunuz. çok sürükleyici ve etkileyici bir film. kendine has bir üslubu var. mutlaka izlenmeli.
4 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Bir arkadaşım filmde sadece 1 kişi ölüyor demiş.Kesin yanlış filmi izlemiş.Çünkü film boyunca bir çok kişi ölüyor,filmin ilk sahnesi de son sahnesi de yeterince acımasız bir gangsteri anlatıyor.Bu filmin 2.si gelecek yakında,bu da filmin sonunda açıkça söyleniyor zaten.Avrupa sinemasının gerçekçiliğinden ve samimiyetinden hoşlanan sinemaseverler,Fransız sinemasında bir başyapıt daha.10 tam puan
28 Mart 2009 tarihinde eklendi
Bu film Part 1 bu filmin birde Part 2 si var. Toplamda 4 saat. Bence mukemmel bir yapıt tavsiye edlir.Neden bu kadr duşuk puan verildiğini ise anlamadım. Not : vincent Cassell inanılmaz bir oyunculuk sergilemiş.
24 Mart 2009 tarihinde eklendi
tüm samimiyetimle yazıyorum ve söylüyorum son zamanlarda izlediğim en gerçek aksiyon filmi ve başından sonuna kadar gözümü bir an bile kırpmadan izlediğim nadir filmlerden biri mutlaka ve lütfen izlemenizi istiyorum....
1 Nisan 2009 tarihinde eklendi
muaazzmam bir yapım cassel döktürmüş,yönetmen bir harika müzikler ona keza..
izleyiciyi yormayan ender otobiyografi filmlerinden...mutlaka izleyin ..
28 Eylül 2009 tarihinde eklendi
güzel film tavsiye ederim.uzun bi film olmasına rağmen hiç sıkılmadan izledim.
18 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Cok basarili bir biyografi, oyunculuklar kusursuz.
27 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Film kesinlikle harika adam neler yaşamış neler 2 filme zor sığdırmışlar..Hapisten bile kaçıyor.Harika bir gangster filmi.
16 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Oncelikle bekledigimden cok daha iyi bir filmdi..Vincent Cassel inanilmaz bir oyuncu,onu cok daha iyi filmlerde gorcez ilerde..Film;akici,etkileyici..Karakterimiz cesareti,kurnazligi,acimasizligi ve hatunlara duskunlugu ile un salmis donemin 1 numarali halk dusmani bir hirsiz..Filmin tek kotu tarafi bu kadar kotu seyler yapan bir adami bu kadar iyi gostermek,o yuzden belli bir yas siniri koyulabilir filme..
Filme werilen puan dusuk..Bu arada 2.filmi de gayet basarili..