Oncelikle bekledigimden cok daha iyi bir filmdi..Vincent Cassel inanilmaz bir oyuncu,onu cok daha iyi filmlerde gorcez ilerde..Film;akici,etkileyici..Karakterimiz cesareti,kurnazligi,acimasizligi ve hatunlara duskunlugu ile un salmis donemin 1 numarali halk dusmani bir hirsiz..Filmin tek kotu tarafi bu kadar kotu seyler yapan bir adami bu kadar iyi gostermek,o yuzden belli bir yas siniri koyulabilir filme.. Filme werilen puan dusuk..Bu arada 2.filmi de gayet basarili..
Bir arkadaşım filmde sadece 1 kişi ölüyor demiş.Kesin yanlış filmi izlemiş.Çünkü film boyunca bir çok kişi ölüyor,filmin ilk sahnesi de son sahnesi de yeterince acımasız bir gangsteri anlatıyor.Bu filmin 2.si gelecek yakında,bu da filmin sonunda açıkça söyleniyor zaten.Avrupa sinemasının gerçekçiliğinden ve samimiyetinden hoşlanan sinemaseverler,Fransız sinemasında bir başyapıt daha.10 tam puan
filmi gerçekten de soluk almadan izledim tam bir gangster filmi aldığı notu kesinlikle hakediyo.filmin ilk yarısında çok detaya girilmemiş her şey birden olup bitiyo bir karmaşa ve durağanlıktan sıkılma şansınız yok yani.diğer yarısı da çok haraketli ama hapis sahneleri ve yaşlı adamı kaçırma sahnesinde biraz duruluyo ama inanın filmi soluk almdan izleyecek ve 2.part çıksa da izlesek diyeceksiniz iyi seyirler arkadaşlar!
ben acaba yanlış bir film mi izledim acaba,film boyunca sadece 1 kişiyi öldürüyor oda gazeteci,nasıl ünlü gangster anlamadım,bir arkadaş 2 bölüm demiş acaba devamı mı var....
Bu film Part 1 bu filmin birde Part 2 si var. Toplamda 4 saat. Bence mukemmel bir yapıt tavsiye edlir.Neden bu kadr duşuk puan verildiğini ise anlamadım. Not : vincent Cassell inanılmaz bir oyunculuk sergilemiş.
tüm samimiyetimle yazıyorum ve söylüyorum son zamanlarda izlediğim en gerçek aksiyon filmi ve başından sonuna kadar gözümü bir an bile kırpmadan izlediğim nadir filmlerden biri mutlaka ve lütfen izlemenizi istiyorum....